bana göre ev değil bankadan alabildiğin paraylada kral gibi ev alırsın bana göre araba değil en fakiri bile alabilir bir araba en düşük araba 12 bin diyelim bankalardan bunu kolaylıkla bulabilir giyim mi giyim için 500 tl bile yeter takım elbise insanı zengin etmez taktığı saat demiş biri en fazla ne kadar olabilir ki bir saat hadi ona da 500 versin yanii bu saydığınız şeyler zenginlik değil canlarım biri porsche yazmış kiralama gibi bir imkanda var zenginlik öyle giyinişe bindiği arabaya oturduğu eve bağlı değil benim için zengin birisi girdiği bir ortamda saygı duyulan birisi seveni çok olan biri merhametli biri benim için zenginlik bu yanii biraz uzun oldu ama :D
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Zengin olan kendini pek belli etmek istemez tâbi araba ve evinden anlaşılır ve giyimleri ve takıldığı mekânlar:))
1
4 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Birde yanında takılan arkadaşları zengin sanmayin genellikle yardımcıları gezerler:))))
mercedes bmw anahtari marlboro iphone Havalı arabalar, yatlar, yazlıklar Modayı takip edip manken gibi kasılanlar Garsona bahşiş üstü kalsınlar hep samimiyetsiz saçma sapan tavırlar
Mütevazi, paradan bahsetmeyen, hava atmayan, çalışanlarına iyi davranan, sofra adabını bilen, kompleksiz, özentisiz, abartısız, akıllı, vakıflara yardım eden, oturaklı ve masaya telefonunu araba anahtarını koyma gereksinimi duymayan, sürekli telefon değiştirme gereksinimi duymayan kişi zengindir.
Kimsenin borctan korkmadigi bir zamanda hic birsey zenginligin gorseli degil bnce Adam asgari ucretle calisiyor aylik aldgi paradan fazla fiyata satilan telefonlar kullaniyor iphoneler felan :))
En İyi Cevaplar