Çok paran olması mı?
Yoksa yaşadığın her anın tadını almak mı?

Bence asıl zenginlik elindeki parayı malı hatta sevgiyi bile paylaşmak. Bundan daha büyük bir zenginlik olmaz.
Yaşadığın her anın tadını almak tabii.
-Gecen bol olsun.-
Dimi.. Teşekkürler seninde
Aynen. Amin:)
yazıyı yazanı alnından öpüyorum elindekilerin kıymetini biliyorsan çok paran olmasına gerek yok
www.google.nl/search boyle biryerde evin olmasi tam zenglinkdir
Cevap
19Cevap
Zenginlik çok parası olanda değil, yaşadığı anın tadını çıkarmakta değil tam olarak. Zenginlik, elindekini harcamaktır birazda. Kazandığın parayı harcadığın kadar zenginsindir. Harcadığın parayı aramadığın kadar zenginsindir.
zenginlik para da değildir. ailenle arkadaslarınla dostlarınla beraber olmaktır. babam der ki ; bir sofraya toplanmıştık. benim için en büyük zenginlik bu çocuklarımla aynı sofrada oturmak. bundan daha büyük bir zenginlik yoktur
Zenginlik senin halinden ne kadar memnun olduğundur. 10 milyar dolar paran vardır ama sen 11 milyar istiyosundur mutlu olamazsın. Ama 5000 kazanıyosundur ve sen 5000 ile hayatını mutluca geçirebiliyosundur sana yetiyodur mutlu olursun.
Zenginlık benim için insanların benim hakkımda ki güzel olumlu eleştirileri ve düşünceleridir.
Zenginsin o zaman
İyi bakalım. Belli oluyor az çok
Yaşadığın anın tadını çıkarabileceğin kadar paran varsa zenginsin
Sağlığın yerindeyse dünyanın en zenginisindir.
Sağlık > zenginlik.
zenginlik sağlıklı olmaktır. gerisi gelir zaten. gerisi sağlığın getirisidir
Zenginlik gönlünün zengin olmasidir cebimin değil bir simitlede doyar insan bir izgaraylada..
Avucunda yiyebileceğin bir ekmeğin varsa kalabileceği ve sığınabileceğin bir evin varsa bu zenginliktir işte
parayla gelmesin zenginlik mutlulukta zenginliktir
Mutlu olmak en büyük zenginlik 😊
günüzüme göre konuşayım PARA !
herşeye rağmen mutlu olmayı başarabiliyor olmak..
Olum benim saçımı okşayan olmadı lan
Klişe :D
Evdeki huzur, zenginlik budur :)
Para varlığı bir dert, yokluğu yara,
Gönlü zengin olsun bir insanın yeter.
evimde huzurum varsa yeter bana
her anın tadını almak
lüksünden geriye kalan
İstedigim herşeyi elde etme hissine sahip olmak
Sağlık huzur cig köfte
Sevdiğim adamdır. Yanımda olmasıdır
Para😂