Babam evi terk ediyordu. Hepsi benim yüzümden. Akıl verin bana?

Annemle babam günde 1 kerede olsa hafif tartisiyorlar bazen kavga daha cok büyüyor. Ablalarim evde degildi babam yine anneme sinirlendi annem de söylendi durdu onun da artık canına tak etmişti. Annem söylendikce babam iyice sinirlendi anneme el kaldirdi bogacam seni dedi. benle kardesim zor tuttuk baska odaya götürdük. Ben korktum babam anneme zarar verir diye, ablalarima mesaj attim acil eve gelin durumu anlattim ablalarim gelince hemen babamin yanina gittiler, mantikli konustular babaminda uzerine gittiler. Babamda dayanamayip gece otelde kalicam diyip evden tam cikiyorduki biz birakmadik, hepimiz agladik kücük kardeşim de baba ne olursa olsun bizi bırakma diye agladi. Bir sekilde babam eve geldi yarin bilet alip gidicem dedi. Annemde bana kızdı sen niye ablanlara soyluyorsun diye bende durumun cok ileriye gittigini söyledim. şu an kendimi suçlu hissediyorum, belki ablalrima mesaj atmasaydim konu kapanip gidecekti ama napayim cok korktum babam başka bir sey yapma ne benim gücüm yeter ne de kardesimin. Rabbim yardim etsin bize. Ne yapicaz şimdi. Babam evden gidecek diye ablalarim da işe gitmeyecekler. Hepsi benim suçum. Herkesin düzenini bozdum, keşks hiç bu dünyaya gelmeseydim. Ölmek istiyorum kurtulmak istiyorum 😢😢
Babam evi terk ediyordu. Hepsi benim yüzümden. Akıl verin bana?