Sevdikleriniz için yaptığınız iyilikleri, aynı duruma siz gelince onlar da size yapıyor mu? Veya yapmazlarsa tepkiniz ne olur?

Tabi iyiliğin karşılığını beklemek demek değil bu. Ama ihtiyacınız olduğu anda sizin yanınızda olmuyorsa, bir de önceden aynı durumda sizin onun yanında olmanıza rağmen daha çok yaralar insanı. O anlamda yazdım. Yanlış anlaşılıp sinir olmayayım şimdi. 😒
Sevdikleriniz için yaptığınız iyilikleri, aynı duruma siz gelince onlar da size yapıyor mu? Veya yapmazlarsa tepkiniz ne olur?
Karışık oldu ama, anlayan varsa cevap versin artık.
Sevdiklerinize yaptığınız iyiliklerin, onlar için vazgeçtiğiniz şeylerin karşılığını aynı şekilde siz de görüyor musunuz? Görmediğinizi fark ettiğinizde ne yaparsınız?
Güncellemeler
+1 yıl
Bahsettiğim şey karşılık bekleyerek iyilik yapmak değil. Karşılık olayını sadece gösterdiğiniz değeri, ondan görmediğinizi fark etmek olarak düşünün. Devamını da iyilik yaptım o yapmadı olarak değil, bir sevdiğiniz olarak kötü zamanlarınızda yanınızda olmaması gibi düşünün. Burdan da anlamazsanız bir şey demiyorum.