Ailemdeki insanlar yalan söylüyor dedikodu yapıyor arkamdan iş bile çeviriyorlar? Lütfen ciddiye alacaklar okusun?

Kabullenmesi zor fakat doğru. Hep onlardan farklıydim onlar gibi değilim yalan a kıskançlığa dedikoduya karşı biriyim. Bu yüzden evde hep dışlandım hiç biriyle çok iyi anlasamam. Fazla birseyi paylasmam kullanırlar dediklerimi diye. Yani aileme güvenim pek yoktur. Hepsi çok sinirli dediğim dedik insanlardır. Hep onların dediği olacak. Bişi olmasın bagirirlar sinirlerinden ölürler. Annem ablam anneannem babam yeri geldiginde yalan söylediklerini duydum dedikodu yaptıklarını başkalarını kıskandıklarini. babam çok cimri parasını kıskanıyor okul paramı falan yatırıyor ama onları yatırıyor diye harçlık vermek istemiyor bağırıyor para isteyince vermiyor. Annem ablamla ikisi benim arkamdan konuşuyor yüzüme gülüyorlar. Ablam bazen beni kıskanıyor gibi geliyor. arkamdan konuşuyorlar bir şey yokken bile. Oysa ki kendi kendime takılıyorum evde tek başıma. Böyle kötü taraflarını falan duyuyorum görüyorum onların. Benim yanımda değiller bazen onlara kendimi çok uzak görüyorum. Çünkü ben onlar gibi değilim. Böyle bir aileye karşı nasıl sabrederdiniz? Ben nasıl sakin kalabilirim. Onlar gibi sinir hastası olmaktan da korkuyorum.
Ailemdeki insanlar yalan söylüyor dedikodu yapıyor arkamdan iş bile çeviriyorlar? Lütfen ciddiye alacaklar okusun?