Bu kadar ayrıntıya girerseniz o iş başlamadan yürümez. Kim müsaitse durum neyi gösterirse o atar. Tüm sorunlar çözüldü herşey tamam da bu mu kaldı? Belediyeye söyleriz belediye atar ya da bana dersiniz ben gelirim bir abi olarak ben atarım :) Yeter ki tek sorununuz bu kalsın :)
Diyelim ki kültürümüzde böyle birşey var ben eşime yardım etmek için çöpü döktüğümde haneme günah mı yazılacak, kim ne derse hangi açıdan bakarsa beni ilgilendirmez. Bir çok önemli geleneklerimizi terk etmiş iken kala kala çöp dökme işimi kaldı :) Geçmişten günümüze bakıldığında hangi değerlerimiz yitirilmiş unutmuşuz.
Baküde bizim burda kültürlere çok önem veriliyor. Nevruz bayramından, düğünlere, doğumlardan cenazelere kadar her şey eski Türk geleneği yasatilmaya çalışılıyor. Adam günü var. Gibi gibi. Bunların terkedilmesi çok zor. Sizinki de öyle saygı duymak lazım
Hayırlısı olsun ne diyelim. Sizin kültürden az çok bilgim vardır ama Azeri kızı olduğunuzu hesaba katmadım :) Oysa asıl Türkçemiz şuanki sizin dilinizdir. Geçmişte ve halen bir çok Azeri arkadaşım vardır. Tekrar hakkınızda hayırlısı olsun.
Garip... Biz de normalde tam tersi, kadınlar el üstünde tutuluyor. Daha hassas ve narin bir yapıya sahip olduklari için. Ama kadin - erkek eşittir benim gözümde.
hayat müşterek kültüürmde olsun olmasın o benim eşim can yoldşım hastalıkta sğlıkta diyede yemine diyruz ne diye ona yükleneyim herşeyi birlikte yapardım
"Bizim kültürde" sizin kültür nerenin kültürü acaba? Saçma sapan toplumsal kurallar beni bağlamaz. Adalet ilkesine bağlı olarak evde herkes her işi yapabilmeli.
En İyi Cevaplar