İlk zamanlardaki düşüncelerinize güvenir misiniz? Yoksa zamanla tanımaya mı çalışırsınız?

insanları tanımak için zamana ihtiyaç tabi ki de vardır fakat önemli olan kişilerin birbirlerine güvenebilme oranlarıdır da. Güvenmeyi başarabiliyorsan tanımak için fazla efor harcamana gerek kalmaz kendiliğinden herşey ortaya çıkar
Başta herkes iyidir. Ama insanların kisa zamanda tavirlarindan karakterlerini belki edeceklerini düşünüyorum burclara inanmam ama iyi niyetin masumiyetinin yuze vurduguna inanıyorum
Asla birini tam anlamıyla tanıyamazsın herkes değişir, zamanla bilmediğin huyları ortaya çıkar. Çok seviyorum dediğin insandan bile gün gelir nefret etmeye başlarsın
İnsanları tanımak için zaman bile yeterli olmuyor çoğu zaman. O yüzden insanları doğru bir şekilde tanıyabilmek artık benim için birer şans işi.
Cevap
25Cevap
Başta iyi olanın sonradan olumsuz bir yanını görebiliyoruz.. böyle olunca otomatikman bende soğuma oluyor..
insanları tanımak hemen olmaz zamanla olur ama insan 40 yıldır tanıdığı bir insanın bile bilmediği huylarını sonradan öğrenebilir. ancak yine de zaman önemlidir ve gerçekler zamanla anlaşılır.
Baştan terbiyesizse, tanımaya gerek yok. Neyse o'dur. Ama iyiyse, devam ederim konuşmaya. İleride sapıtırsa, tabii yine yol verilir.
Genelde ilk izlenimlerim hep tutar. Bir kere ısınırsam daha kolay kolay soğumam. Soğursam da zaten siler geçerim...
zamanla tanırsın bu hemen olup bitecek bir güven olmaz. İnsanları yaşadıkça anlayıp kavrarsın yoksa görünen köy her zaman güzel gelir.
Zaman olsa da fark etmez insanları tanıyamıyoruz ki.
insanlara güvenmem, saolsunlar görüşümü boşa çıkararak hayal kırıklığı yaşatmıyorlar
Zamanla ihtiyaç var simdiki aklım olsa başkalarını baştan silerdim 😡😡
sanmiyorum insanlari tanimak icin ilk 10 dk yeterli gerisi sadece teferruattir
Zamana ve kotu gune ihityac var herkes o zaman yuzunu gosterir
Ilklerim beni asla yanıltmadı.. hislerimden Allah razı olsun
İlk izlenim tabi kide önemli sonrasında görüşmek isteyeceğin birisi mi diye karar verme şansın olur.
en az 6 ay konusulmali tamamen bir karara varabilmek icin
ilk gördügümde bir insanı erkek kız farketmez illaki nasıl bir insan olduguna dair tahmin edebiliyorum ve bir çok insandada bu tahminimde yanılmadım.
15 dakika da muhakkak bir izlenimim olur..
ondan sonraki günlerde de haklı olduğum ortaya çıkar..
ılk konusmada gorusmede nasıl bırısı oldugunu cozerım
Zamanla tanırım 3 yillik can ciger oldugum insanin ne denli degisip ters biri olduğunu gördüm
en temel kural ilişkiden önce vs tanımak için en az 2 şart
Tanıdıklarım bana yeterli fazlasını tanımak istemiyorum.
İnsan zamanla değişir o yüzden zaman
zamanla tanımaya çalışırım
fazla değil kısa sürede yetiyor
Ben genellikle ilk bakışta anlarım.
Zaman gereklidir ama abartanlar var bunu..
çok uzun zamana ihtiyaç var
Evet, hem de çok zamana ihtiyacım olur..
Zamana ihtiyaç vardır tanımak için
Bir bakışta kimseyi tanıyamazsın.
Hayır ilk görüşte anlarım kimin ne olduğunu
zamana değil beraber yaşamaya ihtiyaç var
insanlar degismez değisen zamandir
zaman herşeyi gösterir zaten
evet
çok çabuk tanırım
Kesinlikle
Kesinlikle
Evet
evet