Öldüm gömenim yok...Ciddi durum lütfen...

Arkadaşlar ne yapayım bilmiyorum.. Şöyle söyliyeyim ;annemin facebookta 12 bin üyesi olan bir cinsellik sayfası var.Bundan 3-4 ay önce gördüm ve ateş püskürdüm nasıl öğrendim,hesap açmış ve numaramı kullanmış. numaramı girdiğim an cıplak bir kızın resmi çıkıyor.Delirdim resmen,kapattık hesabı girmicem dedi felan. Ama hep giriyor artık görmemezlikten geliyorum bilgisayarda yazışıyor,telefonda da konusuyor biliyorum. babam var ve bu sayfadan onunda haberi var büyük ihtimalle hatta kesin konusmalarını duydum. Bunların amacı nedir nasıl desem evde cinsellik nedir bilmem argo kelime bile etmez babam annem de öyle fakat böyle işte ne yapayım bilmiyorum.. Annem öğretmen nasıl böyle bir şey yapar babam da kötü değil yani.. Yakıştıramıyorum,tartıştık bu gün annemle dedim ki blgisayarına keylogger atıcam neye giriyorsun hepsi gelsin önüme delirdi oklavayı sırtımda kırdı :( Dövdü bende verdim karşılığını tuttum kolunu tırnaklarım uzun kesildi tabi her yeri bunaldım artık cinnet geçiricem.Keylpogger önceden de attım biliyor tabi yaparım. ne yaapyım nasıl davranmalıyım babama söyliyeyim dicem o da biliyor .Kısaca öldüm gömenim yok.Siz olsanız ne yapardınız?
Öldüm gömenim yok...Ciddi durum lütfen...