gerekmedikçe konuşmayan bir kızım. eskiden bu sessiz halimden çok memnundum ama son yıllarda farkettim ki pekte iyi bir şey değilmiş. ya konuşmak istiyorum ama ne söyleyeceğimi bilmiyorum. aklıma herhangi bir şey gelmiyor. bu millet nasıl konuşuyor nerden buluyor konuşulacak konuyu 😕
Cevabın nedir?
+1 yılİlk başta boş konuş ama ara sıra mantık yürüt. Arada espriler yap. Sonra mantık yürüt fikrini söyle. Sonra tekrar boş konuş. Kıytırıkta olsa yine espri bul. Bişey sor karşıdakiyle ilgili..
Böyle geçiyor zaman işte... kimse demiyorki sana maslowun hiyerarşisinden bahset. Aman herkes aynı be..03 Yorumla- +1 yıl
keske maslowun hiyerarsisinden bahset falan deseler de bülbül gibi ötsem insanlar bana öyle konularla gelmiyorlar ki iste 😄
- +1 yıl
Sen başlat...
- +1 yıl
olabilir, evet 👍
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılben cok konusmayi ya da konusmayi gereksiz buluyorum zaman kaybi gibi geliyor hersey bana reelde cok sessizimdir ve bazen neden hic konusmuyorsn diyolar bende susuyorum ne diyebilirim konusmayi sevmiyorum iste 😊 gereksiz
013 Yorumla- +1 yıl
sonra ne oluyor biliyor musun? dışlanıyorsun, arkadasların fikirlerini önemsemiyor, sana bir sey anlatmamaya basliyorlar, giderek yalniz kaliyosun. Yalniz kalinca ne oluyor biliyor musun? sevilmedigini dusunuyor, kendini hicbir onemi olmayan bir varlik gibi hissediyorsun.
Cevap sahibi+1 yılbenim icin bunlarin bir onemi yok arkadaslarin felan onlar olmasada olur ölmuyoruz ya onlarsiz ailem bana yeter bence ben bunu dusunerek yasiyorum 😊zaten bu devird arkadas olamazsin gercek dost yok bu dunyada
- +1 yıl
emin ol ilerde yaşamak icin insanlara ihtiyaç duyacaksin. yasamak sadece ekmek yemek su icmek degil cunku ☺
Cevap sahibi+1 yılinsanlara ihtiyac duymicam aileme duyicam duyarsam diger insanlar bos benm icin
Cevap sahibi+1 yılayrica bir meslek sahibi olursam neden duyim ki?
- +1 yıl
meslek sahibi olmak öyle kolay mi sence. muhtemelen lise öğrencisi falansin henüz, şu konuda hiç tereddütün olmasın ki devlet memuru olmaya calisiyorsan hiçte kolay değil, sinavlardan yüksek puan almakta yeterli değil. ben de zamaninda 'Amaaan ygs'den 400 puan almakta ne var ki sol elimle girsem 350 puani havadan yaparim zaten' diyordum ama o işler öyle değil iste. ha yok babanin parasi coktur, sen kendi is yerini acarsin o zaman ayri tabi
Cevap sahibi+1 yılyahu sdn benim okuyup okumicami nerddn biliyosun diyelim ki okudum hadi Allah nasip etti okuduk olamaz mi okuyan binlerce insan var tabiki okumak zor ama istemekten geciyor her sey imkansiz yoktur
Cevap sahibi+1 yıldemek istedogim okuyunca kimseye ihtiyac fuymazsin. her sey bj kaleme bagli zaten
- +1 yıl
Canim sen o zaman napacaksin biliyo musun o bildiklerini kendine saklayacaksin, burada boyle millete laf yetistirmek yerine gidip test cozeceksin, konulara calisacaksin. hadi canim. ay hayatimda okumus insan görmesem belki hak veririm de sana, yani ben de bilincsiz bir insan degilim sonuc olarak, bir çevrem, bir eşim dostum akrabam var bir yaşantim var. bileginde altin bilezigin olur o ayri, su an benim bahsettigim sey ile senin savundugun sey farkli anliyor musun.
Cevap sahibi+1 yılsende sessizsin bendd sessizim git insanlarla takil da hayatin nd oldugun gor canim hadi bb ne soruyorsa hala bizd ne ozaman sessizsn takma diyoruz insanlari takarsan delirirsin Allahallah hadi sen yanlizliginla. kal canim bb
- +1 yıl
hayatın ne olduğunu görmem için senden tavsiye almaya ihtiyacım yok canim anca sen benim gibi kizdan akıl alırsın. uzatma kırarım o kalbini. gece gece açtırma benim ağzımı bir başlarsam susturamazsın, ağlatırım seni bak.
Cevap sahibi+1 yılhani konu yoktu sessizdin kirsana kalbimi iletisim sorunun var kizim senin git bir pskologa git bence banada yazma artik urasamam sizin gibi seviyesiz cahillerle ahah su sordugun sorudan belli zaten cahil oldugun ne diyim Allah akil fikir versi kizim hadi iyi yanlizliklar bosa yazma bakmicam bile delirmis sesszlktn ıyyy ruh hastasi ahahahaha 😂😂
- +1 yıl
senin gibi çocuk kaç tane öğrencilerim vardı benim haberin var mi yürü git benim asabımı bozma daha doğru düzgün yazmayı bilmiyosun burda bana kafa mı tutuyosun. ben o kafayı ciddiye mi alırım be. bana karsi terbiyesizlik yapacagina önce türkçe yazmayı öğren. sen bu yazma ile okuyup adam olacan da kimseye muhtaç olmadan yaşayabileceksin öyle mi sorsan çarpım tablosunu bilmez, iki kelimeyi bir araya getirip doğru düzgün yazamaz, gelmiş burda bana mı kükrüyosun sen! ruh hastasıymış! ergenlikten çıkamamışsın ego mu kasıyosun sen burda hayırdır kızım cürmün ney senin! cahil diye senin gibi teneke kafaya denir lafını bil de konuş karşında kim olduğundan haberin yok, sonradan pişman olacağın laflar etme bana!
sen biraz yalnız kal etrafında insan olmasın bir süre sonra bak gör nasıl çenen düşüyor kendiliğinden
05 Yorumla- +1 yıl
yalniz kalmaktan konusmayi unuttugumu dusunuyorum ben de 😄
- +1 yıl
dibini görmekle yetinmedim, ebesininkini bile gördüm yalnızlığın ben be o dibi varya parmağımla sıyırdım meyveli pasta sosu gibi. dibini görmekle yetinmedim avucumun içi gibi ezberledim ben o yalnızlığın 😂
- +1 yıl
en iyisi kendi kendime konusuyum. beni en iyi ben anlarim
+1 yılÇok konuşan boş konuşur. boş insan çok. Söz gümüşse sükut altındır.
211 Yorumla- +1 yıl
ben de az konuşmaya bu söz ile başlamıştım. keske boş insan olsaydim da cok konussaydim diyorum simdi de iste. her seyin fazlasi zararmis. cok konusmak gibi cok susmakta iyi degilmis valla
- +1 yıl
😊 sadece biraz kafan karışık.
- +1 yıl
olabilir, belki 😊
- +1 yıl
Bu belki biraz daha netleştirir fikrini, Dilini tutan kurtulur.) [Tirmizi]
(Selamet isteyen, sükut etsin, dilini tutsun!) [İbni Ebiddünya]
(Susmak, hikmettir; fakat susan azdır.) [Deylemi]
(Amellerin en makbulü, dilini tutmaktır.) [Taberani]
(Hayır söz hariç, dilini tutan, şeytanı mağlup eder.) [Taberani] - +1 yıl
Sükut eden bir mümine yakın durun! O hikmetsiz değildir.) [İbni Mace]
(Allah’a ve ahirete inanan, ya hayır konuşsun veya sükut etsin!) [Buhari]
(En kolay ibadet, susmak ve güzel ahlaktır.) [İbni Ebiddünya]
(Mümin önce düşünür, sonra konuşur. Münafık, düşünmeden konuşur.) [Haraiti]
(Çok konuşan çok yanılır, çok yanılanın yalanı çoktur. Yalanı çok olan da Cehenneme layıktır.) [Taberani] - +1 yıl
Kurtuluş için dilini tut, evinde otur, günahların için ağla!) [Tirmizi]
(İnsanları Cehenneme sürükleyen dilleridir.) [Tirmizi]
(Dilini tutmayan kimse, tam imana kavuşamaz.) [Taberani]
(Rahat isteyen sussun!) [Ebuşşeyh]
(Çok konuşmak kalbi karartır. Kalbi kararan da Allahü teâlâdan uzaklaşır.) [Beyheki]
(Emr-i maruf ve zikir hariç, her söz, kişinin zararınadır.) [Tirmizi]
(İnsanın hatalarının, kusurlarının çoğu dilindendir.) [Taberani] - +1 yıl
illa sus diyosun yani 😂
- +1 yıl
😊 Hayır çok konuşmak için kendini zorlama. Tabiki konuşacaksın yeterki ağzından çıkan sözler seni zor durumda bırakmasın 😉🙏
- +1 yıl
çok şükür ağzımdan çıkanı kulağım duyar, bir laf etmeden önce düşünür, tartarım öyle konuşurum 😊
- +1 yıl
👏👏 Ne güzel işte
- +1 yıl
☺☺☺
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
12Cevap
- Aile & Toplum konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılbir hatun tanıdım ki onun ağzuni yerum :D hiç susmaidi :D konişan hatun candur :D
11 Yorumla- +1 yıl
sana konuşan bir hatun bulalim o zaman 😂
+1 yılBilmiyorum sessizliği rahatsız edici bir şey olarak görüyor olabilirler ki bence arada sessizlik de güzeldir
01 Yorumla- +1 yıl
sürekli sessiz olmakta emin olun sürekli gürültü içinde olmak kadar rahatsız edici
+1 yılÖz güven sorunların var gibi geldi bana. Aynısı bende de var çünkü.
03 Yorumla- +1 yıl
kendimi taniyamamis olmamdan ötürü olabilir belki. bilmem küçük dağları ben yaratmadim, gerektiği kadar kendime guvendigimi dusunurum hep. emin degilim. gerektiginden daha az özgüvenli de olabilirim. hakli olabilirsin yani
- +1 yıl
Umuyorum ki sen kolay bir şekilde atlatırsın bu durumu. Sadece biraz açıl yeter.
- +1 yıl
deneyeceğim 😊
+1 yılEvet insan herseyi konuşamıyor ama o iki kişinin diyaloglarınada bağlı biraz konuşmak istemezse bir taraf o zaman sıkıntı oluyor bence
016 Yorumla- +1 yıl
ilgimi çeken şeyler hep diğer İnsanlara gore farkli olmustur. ornegin oturup dedikodu yapmak yerine yeni bir sey öğrenebilcegim bir sey araştirmak bana hep daha cazip gelmistir.
- +1 yıl
Daha iyi yani bende mesela her ortamda konuşmayı sevmem onun yerine başka bişeyle uğraşmayı severim
- +1 yıl
ben de sadece gerektigi kadar konusmayi seviyorum iste ama bazen problem yaratabiliyor iste
- +1 yıl
yaratırsa yaratsin sevdin insanlarla konuş yeter bence 😉
- +1 yıl
doğrudur ☺
- +1 yıl
Her zaman konuşma olmaz tabi ama bir insanla ama konuşmak iyidir sevdiğin güven duyduğun birisi karşı cins özellikle yok mu biri 😊
- +1 yıl
yok, güvenmek, anlaşmak kolay olmuyor iste
- +1 yıl
tabiki de kolay olmuyor ama konuşmadan da olmuyor böyle böyle yapacan
- +1 yıl
karsima bana gore biri cikarsa ilerde, elimden geleni yaparim tabi
- +1 yıl
Peki nasıl anlayacan sana göre olup olmadığını
- +1 yıl
önce karşıma çikmasi lazim iste 😂
- +1 yıl
oooo sende onu beklersen daha çok beklersin 😂😂
- +1 yıl
insanin hali hareketi nasil birisi oldugunu anlatir zaten. bir insanin bana gore olup olmadigini bilmem icin karsima cikmasi, haline hareketine bakmam lazim
- +1 yıl
Tabi ki karşına çıkacak çıkmayacak demiyorum ama şuda var o kişiyi tanımadan konuşmadan da olmaz
- +1 yıl
gereksiz bir savunma yapiyoruz bence saçmalanmaya başlandi sanki 😊
- +1 yıl
Yani biraz öyle oldu sanki 😊
+1 yılsözlü değilde
yazılı epey çenem düşük24 Yorumla- +1 yıl
yazarken insan daha rahat oluyor bence, düşünme şansi oluyor yazarken çünkü. belki ondandir 😊
- +1 yıl
bir de düzeltme şansı oluyor. konuşurken backspace tuşuna basamıyorum sonuçta 😀
- +1 yıl
aynen öyle 😄 yazmak candır ya 😁
- +1 yıl
heç 😀😀
İddia oynarsak sinir krizleri son dakka küfürleşmeleri şu takım şu oyuncu gibisnden konusabiliriz :dd
06 Yorumla- +1 yıl
iddia oynamasini bilmiyorum ki 😂
- +1 yıl
biraz zaman alabilir cunku en ufak bir fikrim bile yok iddia oynamak konusunda 😂
- +1 yıl
tamam o zaman 😂
kafandan geçenleri diline yönlendir zaten susmazsın.
05 Yorumla- +1 yıl
içimdeki konusanin sesini yukseltiyim diyosun yani aaa olabilir haaa 😂
- +1 yıl
aynen öyle 😄
- +1 yıl
tamam
Aynen bende anlamış değilim
13 Yorumla- +1 yıl
kader ortağiyiz sanki 😄
- +1 yıl
ben konustugum zaman cok mantikli konusuyorum da iste derdim az konusmak, harbiden ya arkadas ortaminda herkes konusuyo ben dinliyorum onlari. değisik bir durum bu ya 😄
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıllaf lafı açıyor kuzen
01 Yorumla- +1 yıl
ay sag ol iyi ki soyledin ya
cok konusmak iyi bisey değil bosver
010 Yorumla- +1 yıl
iyi bisey olmadigini bildigine gore sen cok konusuyon heralde.
- +1 yıl
hahahahaaaa 😂😂😂 ay canım benim yaa nasıl güldürdün beni bir bilsen 😂demek akıl noksanlığı olan insan az konuşur ha 😄 bu kanıya nasıl vardın bilmek istemem ama şunu bilmelisin ki boş teneke fazla tıngırdar tıpkı senin gibi 😉 senin gibi bir insanla kendimi bir tutamam bu kadar alçalmaya meyilli bir insan değilim. yani anlayacağın eksiklik bende değil bebeğim eksiklik sende dön bir bak kendine neyin eksik olduğunu anlayabilecek misin bakalim 😉😆
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılYani kimin ile konustuguna bağlı bu durumda
04 Yorumla- +1 yıl
en yakın arkadaşımla ya da annemle bile konusacak bir sey bulamiyorum. herkese karsi boyleyim yakin olmadigim insanlarla hic konusamam zaten
- +1 yıl
Zaten ev içerisinde konuşacak konu olmaz ki erkek arkadaşın falan olsa bir konu açılır alır önünü gider.. veya arkadaş ortamında bir konu hakkında tsrtisacaksin ya da birisi hakkında dedi kodu yapacaksın ki konu çıksın. d
- +1 yıl
öyle ya da böyle öteden beriden illaki bir yerden bir konu çikar diyosun yani 😄
- +1 yıl
Aynen öyle diyorum. d
+1 yılarkadaş ortamında saçmala ne olursa olsun
04 Yorumla- +1 yıl
iyi fikir aslinda da kendime yakistiramiyorum ya 😂
- +1 yıl
Öyle insanlar çok seviliyor 😁
- +1 yıl
emin değilim ben pek sevmem sanırım öyle bir insani 😊
- +1 yıl
olabilir😆
gokden zembille yagiyo
02 Yorumla- +1 yıl
senin kafana düşmüş sanırım. yoksa beynini takas mı yaptın konuşmalık konularla?
Boş konuşmaktansa susmak daha iyidir belkide
17 Yorumla- +1 yıl
her seyin fazlasi zarar iste. cok susmakta zararli
- +1 yıl
sen tokat yemeyi istemiyosan muhatap olma tabi ☺
- +1 yıl
ben kendi bildigim dogruyu yapiyim en iyisi ☺
- +1 yıl
aynen 👍
Ayni fimirdeyim yazamiyorum ama oyle
01 Yorumla- +1 yıl
sana bir 'k' harfi hediye edeyim de lazim oldukca kullanirsin o zaman
İstedikten sonra sende bulursun zor degil
05 Yorumla- +1 yıl
google amcadan bile aratmışlığım var konuşulabilecek konular diye ben susmak için var olmuşum sanırım 😂
- +1 yıl
umarım zamanla başarırım
- +1 yıl
sağ ol çok tessekkur ederim 😂
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?