Çoğu insan mutlu değilim diyor ama bu mutlu olmak bizim elimizde değil mi?
Mutlu olmamızın hayatan çok büyük beklentimizin olmasıyla mi ilgili?
Mutlu olmamızın hayatan çok büyük beklentimizin olmasıyla mi ilgili?
Beklenti içerisinde olmazsan ya da beklentilerin normal olursa ; ki bana göre hiçbir beklenti olmamalı mutlu olmanın bizlerin elinde olduğuna inanıyorum. Mutluluk nedir? sınırı nedir? Neyden insan mutlu olur? küçük şeyler ile mutlu olabiliyor muyuz? Heranımız elbette mutlu değil ;ama en azından bir şekilde insan bazı durumlarda mutlu olabilmeye ulaşabilmeli. Mutluluğu kafasında istemeli.
Mutlulugun tanimini bilmeli insan..
Mutluluk nedir arastirmali..
Hani bazi insanlar bir bardak cay iciyorken mutlu olabiliyorken bazilari bir kisi oldugunda mutlu olabiliyor..
Bazilari yanlizligi seviyorken bazilari bir insani sevmeye bagliyor mutlu olmayi.. :/
Yetmiyor hiçbişey çok istediğin bir şey vardır alırsın sonra bir kenara bırakırsın başka isteğe geçersin böyle kısır bir döngü mutluluğu bir insana ya da bir eşyaya bağlama çabası içindeyiz.
Bizim elimizde olan bir şey. Nasıl mutlu olacağımızı ya da olamayacağımızı kendimiz belirleriz.
Cevap
15Cevap
o kadar şey geldi başıma, hep dua ettim, gayret ettim, vazgeçmedim işte, yine ayaktayım, yine mücadele ediyorum
Bence elimizde degil. Cunku bazi insanlar ask yönünden beceriksizdirler...
Sevmeyi ve sevilmeyi elde ettikten sonra mutluluk bizim elimizde
biraz öyle fakat şunu dene önce; hayatında ne olursa, nasıl yaşarsan daha mutlu yaşarsın? bu soruyu kendince cevapla ve cevaplarına göre yaşa
zaten mutluysan neden kastırıyon bizi o zaman :D
en iyisi bir soğuk duş alayım...
bizim elimizde.
herşeyee rağman bir nebzeolsun gülümsemek yeter
Mutlu olmak ya da mutlu olmamak insanların yaptığı tercihlerin sonrasinda yaşadığı duygudur. Ona göre karar vereceksin
sağlığın sevdiklerin yanında ise sen mutlusun demek bence
Bazı seyler kontrolümuzde değildir.
elimden geleni yapmama rağmen olmuyor galiba değil
Ebet canım istediği zaman mutlu olabiliyorum.
Kendi elimizde tabiki, bakış açısıyla ilgili
evet tamamen hayattan ne beklediğiniz ile ilgili.
hormonlar bence endorfin melatonin falan
hayat sartlari belirliyor modumuzu
evet bizim elimizde
Evet bizim elimizdee
tabiki elimizde
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar