Ortam nasıl kurulur?

Arkadaslar artik bildiğiniz uzere yaz geldi ve ben su genc yaşimda hayatimdan sıkıldım psikolojik bunalim icine girdim. Insanlari disarida goruyorum kiz arkadaşları ya da normal arkadaşları ortamlar takilmalar eğlenceler falan hayat onlara guzel dolu dolu geçiyorlar gencliklerini ama benim birakin kiz arkadasi bir arkadas cevrem disarida takilabilecegim ortamim bile yok. Sadece 3 tane erkek arkadasim var cok sik gorustugum o kadar. Onlarda benim gibi cevreleri olan insanlar degiller. Onun haricindeki tanidigim kizlarla zaten disariya çıkmıyorum. Bilmiyorum bu ortam nasil yapilir nasıl cevre sahibi olunur gercekten bunaldim ustume ustume geliyor duvarlar bende bu guzel yaz günlerinde arkadaşlarımla takilmak kiz arkadasimla ask yasamak sarilip opmek istiyorum. Ne yapmaliyim?
Tek bir fikrim var biraz fazla agir takiliyorum kızların bu yuzden benden cekindigini dusunuyorum. Onun haricinde giyimine cok düşkün tipi duzgun biriyim onlar da sorun yok. Bana onerilerebileceginiz seyler neler? Lutfen yardim edin.
Ortam nasıl kurulur?