Kuslara bile sanatsal evler yapan osmanli barbar. Kendini siyahi kole kadina tasittiran ingiliz medeni. Okuyun gencler tarih ogrenin yoksa sizi kandiran cok olur

osmanlının barbar olduğunu kimse söyleyemez sadece son dönemlerinde çağın gerisinde kaldığını (teknoloji ve devlet yönetim sistemi olarak) söyleyebilirler.
ingilizlerin o dönemki yargılarını düşünecek olursan siyahi insanları insan olarak görmüyor hatta kendilerinin düşünme yeteneğinin olduğunu bile düşünmüyorlardı bizim ogün veya bugün öküz ve davarlara bakışımız gibi onlar insana benzer farklı bir hayvan türüydü onların gözünde ki o dönemde ve öncesinde bütün avrupalı toplumlarda aynı durum sözkonusuydu
1912 fransız pulu, medeniyetine soktuklarım
https://pbs.twimg.com/media/B6xs4TuIgAAastx.jpg
bgn avmlerin camlarında kuslar aci ceksin diye diken koyuyorlar 😔
bu arada kölelik cariyelik osmanlidada var
dedigin kolelik caroyelik boyle insan tasimak degil onu ogren
@GençArebeskçi osmanlida afriladan zorla kole alir satardi Kolelik heryerde ayni iyiki insan haklari geldi. insanlik dunyanin her yerindr ayni bokun farkli renkleri hic bir irk digerinden ustun degil
tamam
Evet değil çok haklısın. Herkes kötü bir biz iyiyiz. Kıskananlar çatlasın. Yaşasın osmanlı.
Bu arada hadım edilen ağalar vardı harem ağaları.
Cariyeler vardı kaçırılıp getirilen kuzeyden çocuk doğursun yatak ısıtsın diye.
Devşirilen çocuklar vardı gayrimüslimlerden.
Ve sadece toprakla uğraşması salık verilen yüzlerce yıl unutulan anadolu halkı vardı.
Barbarlık her yerdeydi. Hala her yerde. İşin batısı doğusu yok.
Cevap
6Cevap
Osmanlıyı bilmem de İslam dinini biliyorum kadınlara bakış açıları gerçekten çok kötü.
bati batar osman atar atarli osman katarli Suudi alayi arap dünya uzayda boşluk
17 yüzyıldan sonra batı dini bıraktıktan sonra evet
şu an uzay çağındayız. sende gel bence
Saçma sapan şovenist bir davranış amaçsız 😛
Allah razi olsun kardesim guzel bir paylasim
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar