Herkes ankete! 😏
Türk kızları
Rus kızları
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
siz türkler beni güldürüorsunuz haniymiş o eski türkler 😂😂zaartt pabucumun türkü herkes sizi satıyo siz hala onlara özenip kendinizi kötüleyin muhtemelen bu soruyu soran klasik türk göbeklisi😂😂
Türk ve azeri kızları tabiki ne Türk kızlarımız var fıstık gibi rus kızları yapmacık hepsi birbirine benziyor koyun sürüsü gibi😀😀
Şu fotoğrafı koyupta bizim de Türk kızı diyeceğimizi sabmıyorsun değil mi bizim Türk kızları da güzel ama Rus kızları veya diğer ülkelerin kızlarından güzel olamazlar
Senin o begenmedigin Türk kadını bebeğini sırtına baglayıp cephede savaştı yalnız..

Kanı *rospuyu çekiyosa ne yapsın kardeşim anlamak lazım birazda onu. Çabuk veriyorlar nasıl olsa işlerine geliyo..
Cevap
14Cevap
ruslara gitmek istiyorsan gidebilirsin burda aşağılaman gerekmez acaba sen çok mu yalışıklısın bay şapşal
rusların en güzelini bulup turk kızlarının bu fotogrrafını koyman? bizde italyan erkekleri varken sizden iğrenıyoruz
Off bizde turk kızıyız gidip kimi koyuyorsunuz bizde turk erkeği olarak ajdarla diğer erkekleri kıyaslayalım o halde.
Ya abartmayın Allah aşkına sonunda bize kalıcaksınız yine..😒
sanki rus kizlarin alayini görmüş gibi gevzek gevzek yorumlar yapma
turkmu valla ruslarin icndeyim. ruslar mercedes turkler eski kasa sahin cok aciklayici isde fark bu
Sen oraya nurgül yeşilçayın güzel bir resmini koysana kardeşim..😉 görürüm ozmn o b şıkkına tıklayan tayfayı 😅😅😄😎
Kızın sakalları güzelmiş o yüzden Türk kızları diyorum
tabiki rus kizlari canlarim benim yerim ben onlari sari sari ne guzeller
mk sen turk değilmisin
Oda senin Türk anlayışın sen Türk görmemişsin 😁
Türk. Çirkiniylede güzeliylede Türk.
Türk kızları daha güzel.
bıkmışım aynı teranelerden...
Gayet tabii rus kızları :D
iyice abarttin amaaa haaaa
annem rus oldugu için rus kizları
tabiki rus kanka helal sana
hahahaha bu en güzel türk kızıdır bence