Cafede rezil oldum. Şimdi ne yapmam lazım?

Evet arkadaşlar cafede oturuyordum. Laptopımda müzik dinliyordum. Neyse sonra bir baktım herkes bana bakıyor. Yan masadaki kızlar gülüyor. Önümdeki çocuklar fısır fısır birbirleriyle konuşuyorlar filan herkesin gözleri benim üstümde. Neyse sonra bir kız geldi yanıma ya kulaklığın takılı değil dedi. Yine gülüyordu o da. Baktım gerçektn takılı değil. O an kıpkırmızı oldum. Çünkü dinlediğim müzik
aliyim mi gece seni düşelim barlara
ezelim paraları hunharcaaa
içelim biraları saçalım liraları bidaha mı gelicez dünyayaaaa
yansın geceler pelinsu eceleer
bitince paralar neredeleeeer

böyle bişeydi. Herkes kahkalarla gülüyor filan. Önümdeki çocuklar şekilsin kardeşim dediler. Bende daha fazla dayanamayıp ağlamaya başladım. Bunu gören kızlar koşarak yanıma geldi yaa ağlama filan dediler. Bende ama kalbimi kırdınız dedim. Kız bana affet bizi senin için ne yapabiliriz dediler. Bende onlara ben twerk yapıcam sizde izleyeceksiniz dedim. Kızlar başta olmaz dedi sonra ikna oldular. Ben cafede twerk yapmaya başladım. Sonra birden kızın birisi zebani oldu. Hemen 11880 i arayıp ninja mercan dedenin numarasını istedim ve onu aradım. Zebaniyle kapıştılar filan sonra zebani kazandı beni zindana attı. şu an zindandan yazıyorum arkadaşlar. Buradan çıkaracağınız ders asla ve asla kulaklığınızın takılı olduğundan emin olmadan saçma sapan müzikler dinlemeyin. Sağlıcakla kalın. Hoşçakalın.
Cafede rezil oldum. Şimdi ne yapmam lazım?