Hangisi Havalı?
Jöh
Pöh
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Jöh daha havalı ama onlar dağda olduğu için kimse göremiyo havasını atamıyolar o yüzden meydan pöh lere kaldı :dd
şu an Jandarma komando eriyim ama Jöh çok sağlam ama zorluğuda çok pöh öyle değil daha rahat
bak kardeşim ilk sağlık öuanesi için şubeye gittiğinde soruyorlar komando olmak istiyonmu evet dicen sonra askerliği komando olarak yaparsan mülakatsız sınavsız uzman erbaş olma hakkı kazanıyosun askerliğin ortalarında ben uzmanlık başvurusu yapmak istiyorum dicen ve başvuru yapıcan
selam kardeş ben askere gidicem kısmetse komando olurmusun dediklerinde evet dedim beni j. komando yaparlarmı? İnşallah olurum çok istiyorum j. komando olmayı
Pöh.
Jöh.
O zaman höh diyorum
Cevap
9Cevap
her ikiside vatan aşkı uğruna bu meslekleri yapıyorlar gönülde her ikiside üst makamda...
Havası için mı yapacaksın bu meslekleri?
Ben senin kararını degistircek bir cümle kurmadim kurmusum gibi lafı çarpıtma bu bir ikincisi ben poh havalı ya da joh havalı diye bir yorum yapmadım joh havalı tartışmaya gerek yok diye bir yorum yapman ayrı bir saçmalık sadece bir soru sordum onunda cevabını alamadım ama sana şöyle söyleyeyim bu iki meslek kutsal mesleklerden havası için yapacaksan hiç yapma.
Bu ülkenin durumu ortada ordunun ya da polis teşkilatının da artık böyle şeylerle karşılaşmamak adına kendimizce duzeltmelerde bulunmak benim boynumun borcu. Belki amacın cidden vatan için şehit düşmek olabilir ama yanlış cümlelerle anlatıyorsun kendini hangisi daha havalı diye sorduğunda benim aklıma direk havası için bu işi yapacağın geliyor normal olarak zaten böyle karşılaştırma yapmak bile yanlış bana göre ikiside kutsal meslek birbirlerinden üstünlüğü yok yorumlarimi anlamak istediğin gibi anlama
canım sende bunları kandrıyosn daha 16-17 yaşında veletsin neyin ne bok olduğunu bilmiyorsun gelmişsin burda o kavga ederse nolur vu kavga ederse nolır yok bilmem şehit olmak istiyorm olum bir silah patlasa çıktığın yere geri gireceksin gelmiş burda be diyor arkadaşlar jöhle pöh kardeştir ayrım yapılmaz jöh dağlarda operasyon yapar pöh meskun mahal yani binalara kısacası biri dağların kralı diğeri şehirlerin ama zaten bu iki tim sık sık beraber meskun mahal beraber dağ operasyonu yapan timler onun için böyle gerizekalının lafına bakmyın
Ikiside bizim olduktan sonra ne önemi var
havasına bakmıyorum değerlendiremem
kendini en iyi geliştiren ne bileyim bilmiyorum ilgilenmiyorumda :D
bence polis özel harekat daha havalı.
onu ne bileyim. hem bunlar çocuk mu, niye kavga etsin.
Baban anana bir bacak arası çakar sende maçı canlı canlı izler bize sonra söylersin kimin kazandığını
@Serkantrwqaqş2341 kraaaal lafı koydu çocuk öldü ya qweqwe
Ben üçüncüyü tercih ediyorum. Peh.:)
JÖH...
jöh bence
ikisi de zavallı
senin kadar değildir.
Pöh.
höh..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar