Neden herkes benden nefret ediyor Lutfen okuyun?

Ben bir bakiyorum gecmise su gune kadar hoc dostum olmamis bir tane vardi o da satti onu dosttan saymiyorum bu gune kadar tanistigim insanlarin yuzde 90i ya benden nefret ediyor ya da küsmusumdur ben durduk yere kusmem kustugum kisilerin mutlaka bana kotulugu dokunmustur bu bahsettigim kisiler benden durduk yere nefret ediyorlar hayatim boyunca dogru duzgun bir arkadas edinemedim bir yere gidecek birisi bile yok insanlar bana asagilayici gozle bakiyolar asabi gozukmemek icin sessiz kaliyorum ama bazen patliyorum ve bana saldirgan birisisin diyolar beni bir tane savunan yok hic kimseye kotuluk yapmadim biliyorum herkes nefret ediyorsa kesin bende bir problem vardir ama ugrasiyorum kendimi duzeltmek icin cekingen degilim ama bu durumda cekingen kaliyorum kalabalik bir yere gelince utaniyorum ozellikle okulda kimse beni anlamiyor ve hayatimi sevmiyorum ve bazen olsem diyorum bana yardimci olun lutfen takma vs yorumlar yapmayin lutfen artik bu durumdan kurtulmak istiyorum lutfen yorumlariniz yapici olsun mesaj atmak isteyen soylesin
Neden herkes benden nefret ediyor Lutfen okuyun?