bunu anlamam çok kolay oldu Öncellikle boyum 1.90 kilom 75 saçım sarı gözüm mavi ama okulda kimse benimle konuşmaz ve ayrıca okuldaki herkes birbirini instagramdan takip ediyor ama beni okuldan sınıftan kimse takip etmiyor bunun nedeni sizce benden nefret etmelerimi peki benden niye nefret ediyorlar
Okuldaki tipsiz 1.65 kızı bile tüm okul Instagramdan takip ediyor herkes seviyor
Okuldaki tipsiz 1.70 esmer göbekli erkeği bile tüm okul instadan takip ediyor herkes seviyo
Ama benim ise 1.90 boyum çok fit bir fiziğim var ve sarı saçlı mavi gözlüyüm ama okuldan kimse beni instadan takip etmiyor okuldada benle pek konuşmazlar size göre bunun nedeni ne bilen arkadaşlar sebebi cevaplayabilirmi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aga böyle bir şeyin olması imkansiz. Erkekler konuşmada bile en azından kızlar konuşur mk gotunu yalarlar hatta. Ya cirkinsin ya da yalan.
Dostum yeminederim boyum 1.90 kilom 75 saçım sarı gözümde mavi ama okuldan kimse beni instagramdan takip etmiyor bende 130 bin tane bot takipçi attım
Yalan değil gerçek okuldaki en çirkin 1.65 boyundaki çocuğu bile tüm okul takip ediyor instagramdan peki benim gibi 1.90 boyunda sarı saçlı mavi gözlü fit birini niye okuldan kimse takip etmiyor sizce
Hiç kimseyle mi konusmuyorsun
Onlar benle konuşmadığı için bende onlarla konuşmuyorumda okuldaki herkes herkesi takip ediyor beni niye takip etmiyorlar çözemedim
Demek ki hiç gulmuyorsun, konuşmuyorsun onlar da disliyor
Gülmeyen insanlara guvenmezler ve sinsi sanarlar
Karakterin bozuktur. Niye fiziksel özellik olarak algıladın ki?
Karakterim bozuk değil
Ergensin ve herkesin kendinden nefret ettiğini sanıyorsun
hayır gerçegi diyorum
hal hareketlerini beğenmemişlerdir illa dış görünüşün iyi diye sevilmek zorunda değilsin.
Hal hareketlerim normal onlar benle konuşmuyo bende onlarla konuşmuyorum
konuşmamaları saçma
Benim gibi 1.90 boyunda sarı saçlı mavi gözlü fit birini okuldan kimse takip etmiyor ama okuldaki kısa çirkin esmer erkek ve kızları tüm okul takip ediyor size göre bu durum normal mi?
Vallaha kardeş bu işler tiple olmuyır adamlıkla okuyor karekterle oluyor. Belki seni cok havalı goruyorlar belkıde sıcak kanlı degılsın. Tada yanlıs bır sey yapmıssındır herkesın sana cephe almasının bır sebebı vardır
Bilemiyorum valla onlar beni takip etmediği için bende onları takip etmiyorum onlar benlede konuşmadığı için bende onlarla konuşmuyorum
Sen bir adım at havaya kibre gerek yok alcak gonullu ol ilk adımı ata ına gore tavır alırsın olmadı
Okuldaki erkeklerde kızlarda beni instagramdan takip etmiyor bende onları takip etmiyorum zaten
bu şekilde düşünmen psikolojini etkiliyor ve insanlarında sen kendini nasıl görüyosun öyle görmelerini sağlıyor
Ama gerçekleri düşünüyorum
İnsanlar belki senden yakınlık bekliyordur
Onlar benle konuşmadıkları için bende onlarla konuşmam
pislik 😅 bende ettim
Ciddimisin?
şaka la 😂
Üzülme :/
Üzülmüyorumda 1.90 boyum var çok fit bir fiziğim var sarı saçlı mavi gözlüyüm niye beni instagramdan takip etmiyor okuldakiler hala çözemedim
Belki kıskanıyorlardır
En yakın arkadaşım beni kıskandıgını söylemişti benim anlamadığım tüm okul benimi kıskanıyor yani
O kadar da değildir ya