Cok guvendigim biri en mutlu gununde pislik yapip zaafimdan yararlanip iftira attirmisti hem de hic guvenmedgim birinin yaninda. Kendimi olay cikarmamak icin zor tuttum diyemiycem cunku kardesim beni zor sakinlestirmisti. Sonrasi tabiki yaptigini yanina birakmadim
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
O yokmuş gibi davranmak. Ben iyi bir insan olarak görüyorum kendimi
gecmişte nefret ettiklerime karsı intikam planı almıslıgım vardır. dogru yerde dogru zamnda onlara zarar vermekten zevk almıstım ancak sunu farkettim ben onlarla ugrastıkca ben zihnen bedenen yoruluyordum yani kaybediyordum..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çalıştığım iş yerini işleten üç erkek kardeş vardı onlarla birbirlerinin haberi olmadan konuştum görüştüm ama aynı anda değil birini bıraktıktan sonra diğerine geçtim bunu niye mi yaptım? Bilmiyorum içimde başka biri Daha var hiçbirini isteyerek yapmadım o an içimdeki şey eni baskı altına alıyor ve bana kötü şeyler yaptırıyor bundan zevk alıyor ama ben almıyorum
belki ben kendime iyi biriyim diyebilirim ama bilemessiniz belkide çok kötü biriyim insanların bakış açısına göre değişir nefret ettiğim düşman gözüyle baktığım insana yapacağım en büyük kötülük onu hayatımdan çıkarmak olur çünkü yine arkamdan vuranlar bir zamanlar omzunda ağladığım dost dediklerimdi ve şimdi hiçbir bağlantıları kalmadı umursamıyorum çünkü birinden fazlaca nefret ediyorsam mutlaka seviyorumdur
Nefret ettiğim ve düşman gözüyle baktığım biri yok. O kişilere yapılabilecek en büyük kötülük bensiz kalmaları olur herhalde. Kötü bir insan olmadığımı düşünüyorum, kimsenin tavuğuna kışt demem 😄
En İyi Cevaplar