Aile & Toplum Etrafınızda bir açığınızı/yanlışınızı yakalamaya çalışan insanlar var mı? helioshybris Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor En yakınımdan en uzağıma herkes hayatımı gözler olmuş. Insanlardan, ailemden, akrabalarımdan uzaklaşıyorum yine de rahat bırakmıyorlar. Anlamıyorum neyin kıskançlığı bu? Etrafınızda bir açığınızı/yanlışınızı yakalamaya çalışan insanlar var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
bytllahysr Takip Et Bilge Yaş: 29 +1 yıl var ama bulmak kabiliyet ister , onların kafasındaki 40 tilki benim kafamdaki 1 topal tavşanı yakalayamaz. 1 2 Yorumla helioshybris +1 yıl Bulmadan iftira atanlara ne diyoruz peki? Yorumla bytllahysr +1 yıl burdan yazmayım onu :) Yorumla
KılıcArslantug Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Var öyle insanları hiç sevmiyorum 1 1 Yorumla KılıcArslantug +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
_aeternitas_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 39% +1 yıl Elbette var, çabalıyorlar bunun için. 1 1 Yorumla helioshybris +1 yıl Aynen bildiğin emek veriyorlar ya helal olsun Yorumla
beyz23 Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Kim varsa Allah'a havale ediyorum 1 3 Yorumla helioshybris +1 yıl Bir an önce Allah belâlarını verse de kurtulsak Yorumla beyz23 +1 yıl eig icin tesekkurler 😅 Yorumla helioshybris +1 yıl Rica ederim😂 Yorumla
CaykoHepkin Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl bilmiyorum tam olarak ama olduğunu hissediyorum. her hareketime dikkat ederim dışarıdayken 1 0 Yorumla
Güzyağmurum Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Ay yok hayır herkes beni çok sever. Ben de onları severim 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Hayır yok. 1 0 Yorumla
_-_JoKeR_-_ Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Şu sıralar yok olanları tasfiye ediyorum 1 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. Yok.. 1 0 Yorumla
olmasın34 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 360 cevap paylaştı. ne bileyim yoktur 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar