Ya bu kadın beni delirtiyor. Elimden bir kaza çıkacak. Evliliğimizin senesi geldi. Hala çocuk istemem diye tutturdu. Çocuğum olması hakkım değil mi?
Nasıl ikna edebilirim karımı?
Nasıl ikna edebilirim karımı?
Boşver evliliğin ilk üç senesinde çocuk istemiyorum zaten ben biraz birbirinize vakit ayırın gezin yurtdışına çıkın 1 haftalık falan.Sen de o da bir yere kaçmıyorsunuz çocuk yaparsınız daha.Bi de ilk 5 sene genelde boşanmalar kolay oluyor o yüzden çocuk olursa işler daha da zorlaşıyor.Sabret biraz bakalım tam uyumlu musunuz birbirinize.
Eğer sen gerçekten eşini sevseydi ona saygı duyardin ilişkilerde saygı çok önemlidir doğuracak olan kadındır sen doğurmcanokadindogurcak okadin9 ay karnin da taşıcakacilarcekceksırf senin cocuk zevkin yüzünden eğer sen karını sevmis olsaydineşini düşünmüş olsaydın ona saygı duyardin bensenin yerinde olsam saygi duyardim benim sirf cocuk zevkim yuzunesimin aci cekmesini istemezdim karsimdakinide dusunurdum oda insan doğuracak olan o acı çekcekolano hiç karışmam ha bana cocuk vermiyor diyede üzülmem karımın sağlığını dusnrdumkendi zevkimi deilcocuk için evlenilmez iki insan mutlu olmk icin evlnr
İYİ DE sen istiyorsun tamam da senin istemen yetmez ki!çocuğa bakacak olan eşin...demek kendini hazır hisetmiyor ya da çocuk olunca sosyal hayatı olmayacak diye düşünüyordur..çocuk yapmak kolay büyütmek zordur!
Bir kadın istemiyorsa onu ikna etmek zordur ama çocuk olunca neden daha erken yapmadık diye pişman olacaktır.Sakın zorlamaya kalma geri teper ve soğur senden. Onu teşvik edebilirsin mesela rüşvetle. "Çocuğumuz olduğunda sana araba alıcam" gibi :D haha biraz garip duruyo ama deneyipte olumlu sonuç alan 2 cift tanıyorum :)
Zorla guzellik olmaz eger bu yuzden tartisma cikiyorsa esiniz daha da sogur bence. Belki illuminatik dedigimiz yani caktirmadan ona cocuk istegini asilayabilirsiniz. Ama evliliginiz bu kadar acele edecek kadar uzun da degil.
Cevap
17Cevap
istememekte onun hakkı buna birlikte karar vermelisiniz yok bu benim hakkın o senin hakkın demekle olmaz.
daha bir sene olmuş neyin acelesi bu kaçıyomu normal istemez bende istemm ilk seneden bir gezin tozun keydfini ckarın yeni elisinz cocuk yapmak içinmi evlensin sadce
eğer yeni evlendiyseniz zaten birkaç yıl düşünmeyin ama uzun süre olduysa bilemem sebebi nedir istememesinin ?
senesi mi? abicim naptın ya daha evliliğin baharındasınız bırakın iki sene tadını çıkartın bari sonra çok arıcaksın yalnız günlerini
1 sene de az yaa :S Allahın izni olduktan sonra olmucaK birşey değilki bu hazır değildir anne liği kaldıramamaktan korkuyordur .
Oha daha ilk yıl olmamış cocuk diyorsun kafayımı yedin sen :D
hacı boş ver hayatını yaşa şahsen ben evlendikten 5 sene sonra falan çocuk yapmayı düşünüyorum çocuk özgürlükleri kısıtlıyo karınla gezmek tozmak istesen çocuk engel oluyo ben yapma derim
Aynen
sen ikna edemezsin. ayrica nerdwn bilcen sen neler cektigini cekebilcegini? hakkinmiş da mış mış..
Daha erken biraz daha sabret bir iki yıl daha bekleyin
o kadar büyük bir sorumluluğu kaldırmaya hazır hissetmiyo kendini belki. çok zorlamamalısın bence her kadın çocuk ister vakti gelince. seninle yapmak istediği şeyler olabilir onu dilemlisin
bence sen kendini ikna et...
çocuğa bakmak kedi köpeğe bakmak gibi değil ki...
bu rahatlığını çok arayacaksın çocuk büyütmek onun üstüne kalacak hep bir uğraş sıkıntı biraz süre tanı eşine
iki ikibuçuk sene bence gezin tozun tadını çıkartın. Karın haklı.
Ona çocuklu aile resimleri göster veya dışarda gezdiğiniz anda çocuklu aileler gördüğünüzde derin bir ahhh çek keşke bizim de olsa falan söyle
daha sene olmuş üstüne gitmek yerine rahat bıraksan zamanla oda ister zaten.
Daha erken eşin için anlaşılan
Bunu bu kadar sıkıntı yapmak anlamsız
he olsunda karın baksın akşamdan akşama yüzüne bile bakma sal sokağa oynasın bumu çocuk
soyundur iliskiye gir içeceğine azdirici at içsin o zaten seni isticektir
niye istemiyor sebep neymiş.
prezervetifin ucunu del :D
Hazır değil demekki
Sanırım güven sorunu var evliliğinizde..
Daha erken degilmi?
1 sene bile olmamis
Bunları Evlilikten önce konuşmanız lazımdı
Çocuk parkına götür
eşinle evlenmeden öncede birlikteliğiniz varmıydı?
VURACAN MALA AGA İSTEMESEDE MALA ODUN AT SEN
Orspu çocuğu
Zorla yap amk
Bu tecavüz oluyor yalnız gerçi siz tecavüzüde savunursunuz o kadar karaktersizsiniz
döv onu
Orspu çocukluğu yapma kim kimi dövüyor adam mısın sen şimdi çocuk istemek zorunda mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar