Hayatima yon veremiyorum. yardim edin lutfen?

Annem babam ayri. Annemle hic anlasamadigimizdan dolayi beni evden babama gonderdi. 2 sene hic arayip sormadi Babam da bakamadigini soyleyip 2 ay para biriktir cik evden dedi. Sonra bir gun kafama esti dayanamadim ciktim evden. Bir daha ikisini gormek istemiyorum. Neyse o sirada erkek arkadasim vardi tutturdu bana gel seni sokakta birakmam diye. Neyse gittik evine. Sonra annem beni aramaya basladi erkek arkadasimin numarasini falan buldu. Sevgilimin ailesi zor durumda kaldilar ve Şu an beni istemiyorlar ama sevgilim beni birakmak istemiyor. Bana soz vermisti hemen cikip gidicez ayri eve diye ama askerlik yok lise bitirmemis 3 sene boyunca calismamis is bulamiyor ve begenmiyor. Kiyafetleri kotu ortami kotu falan diye. Benim buldugum isleri de begenmiyor kiskancligindan. Ne is var ne guc. Siginti gibi kaliyorum evlerinde. Cikip gideyim kendi hayatimi kurayim diyorum izin vermiyor. Ne yapacagimi sasirdim. Birakmak istemiyorum ama bu sekilde de olmayacak biliyorum. Akil verin lutfen. Bu arada erkek arkadasim cok sinirli devamli kavga gurultu ama cok seviyorum cunku hayatimda kimse onun kadar sahiplenmedi beni kaybetmekten korkmadi ve aslinda cok iyi biri. Durust guvenilir
Hayatima yon veremiyorum. yardim edin lutfen?