Küçük yaşlarda hemcinslerine hayranlık olabiliyor anca. Ergenlik dönemindeyse hayranlık hissi yerini hoşlantıya ve cinsel çekime bırakır. O yaştaki çocuk cinsellikle henüz tanışmamıştır.
bende böyle düşünmüştüm çocuk sonuçta etkili olan bir durum vardır, ne olduğunu öğrenmeye çalışırm erkek arkadaşım ama çok ağır tepki gösterdi ben öyle düşünunce, o bu hastalık değil gibi eziyet edersin çocuğa gibi merak ettim bende ne düşünüyorsunuz diye
Ne için doktor doktor gezeceksiniz? Bu bir psikolojik hastalık mı? Veya sizi utandıracak bir şey mi? Sizi ne utandırmalı biliyor musunuz? Mesela çocuğunuzun cinayet işlemesi, hırsızlık yapması, sizin yaptığınız gibi, insanları seçimlerinden dolayı yargılamasından evet utanın. Ama bu bir tercih meselesi LGBTİ BİR HASTALIK DEĞİLDİR. Bu kadar geri kafalı olmanıza da üzüldüm açıkçası. Ben bir lgbti bireyi değilim, ama ağlatılan dışlanan çocukları sonuna kadar savunuyorum.
ayrıca rusya sınırları içerisindeki çeçenistanda eşcinsellere toplama kamplarında işkence yapıp kendi ebeveynlerine öldürtüyorlar. örnek gösterilecek bir ülke değil.
cinsel yönelimler doğuştan gelir, ergenlikle kendini gösterir. yani evet, gay çocuklar olabilir. 7-7 yaşında bir kız yaşıtı bir erkeğe aşık olabileceği gibi yaşıtı bir kıza da aşık olabilir.
LGBTİ sadece cinsel olarak algılamayın. Tabi aklınız sadece aşağı tarafa çalıştığı için.. Hoşlanma ilgi duyma da bir lgbti üyesi olmak için yeterli bir sebeptir. #LGBTçocuklardavardır
En İyi Cevaplar