Yalnızım, Dışlandım, Nefret ediliyorum, Ne yapabilirim?

Evet beyler bayanlar, 12. sınıfım kuzenim ve komşum dışında en iyi arkadaş diyebileceğim birisi yok. Sınıfta sebepsiz yere nefret ediliyorum herkes tarafından değil, sadece bir grup insan tarafından zaten diğerleriyle pek konuşmuyorum ama aram iyidir. bana yakın olan sıra arkadaşım dışında kimse yok o da mecburiyetten olsa gerek.

Olaylar şöyle, 1 kız benden sebepsiz yere nefret ediyor aklına gelen bütün piçlikleri yapıyor neden nefret ettiğini soruyorum bir nedeni olmadığını sadece içinden geldiğini söylüyor, diğerlerini de örgütlemiş olacak ki ne zaman yanlarına gitsem işim düşse soğuk davranıyolar küçücük isteklerimi bile kötü bir şey istemişim gibi büyütüyorlar ve hep bana karşılar sınıfça bir şey olur organize ederler bana haber verilmez ancak arkadaştan duyarım beni yakınlarında istemezler. Sessiz dururum sıramdan kalkmam köşeme çekilir asosyal takılırım sonra karı gibi trip atıyosun derler.

Peki ben bütün bunlara karşı ne yapabilirim? Artık yeter yakın arkadaşlarım olsun istiyorum. Lise bitecek ve benim hiç güzel bir anım yok. Nasıl kendimi iyi gösterebilirim? Bana karşı olan fikirlerini değiştirebilir miyim?
Yalnızım, Dışlandım, Nefret ediliyorum, Ne yapabilirim?