Kimse birbirini beğenmiyor. Evlilikler erteleniyor. Sizce evlilik nedir? Neden kusursuz eş arayışındayız?

Eskiden nasıldı bu evlilikler şimdi nasıl diyeceğim ama ortada nasıl diyeceğim evlilik bile kalmadı. Çoğu bekar sorsanız. . Toplum nereye gidiyor.. evlilik ciddi bir kurumken nasıl basıtleştirildi.. evlenip 2 gün sonra boşanmak mesela.. bu bireyler sizce evliliği ne sanıyor.. farklı bir kuşak var karşımızda. . Bu kuşağa eskiden insanlara davranıldığı gibi davranılırsa daha çok bu sorunla yaşayacak gibi duruyoruz. ... "basit düşün basit yasa "

Güncellemeler
+1 yıl
Bu soruyu böyle bir toplumsal sorun gozlemledigim icin sordum. Sorunun benle bir ilgisi yoktur. Bir soruyu sormam için benle dogrudan ilgisi olmasi gerekir mi? Elbette gerekmez😊
Güncellemeler
+1 yıl
Warren buffet (kigemcom dan)
Basit bir hayat yaşayın.

"Yalnızca kendi doğallığım içinde anlamı olan şeyler yapmak istiyorum. Özel yaşamımda da diğer zengin insanların ne yaptığı umurumda değil. Sadece bir başkasının 400 foot bir teknesi var diye ben 405 foot bir tekneye sahip olmak istemiyorum."

Kimse birbirini beğenmiyor. Evlilikler erteleniyor. Sizce evlilik nedir? Neden kusursuz eş arayışındayız?