Pablo escobarın üşüdüğü için 2 milyon dolar yaktığı kızı. Benim babam uyuşturucu kaçakçısı olsa 5 milyon dolar yakardı çok cimri çıktı bu pablo :/

mk 2 milyon dolar yakacağına, 20 dolar verip bir soba alaymış iyiymiş... artık o an baba-kız neyin kafasını yaşıyorsa :D ya da buzullara falan gitmişler sanırım, giderken de demişler ki, orası çok soğuk olur, yanımıza kazak palto falan alacağımıza, bol bol para alalım, yakar yakar ısınırız :D :D :D :D :D
Pablo dünya uyuşturucu trafiğinin %80 nini elinde tutuyordu günde yaklaşık 80 milyon dolar kazanıyordu Eğer bende bu şekilde para kazansaydım kızım için değil 2 milyon Dolar Yüzlerce milyon dolar yakardım. :D
Gerçekten 20 yaşında misin 🤔
Gerçekten 20 yaşındayım :D Neden sordun :D
pablo escobar icin 2milyon lira bizim 2 lira miza denk geliyor. hic problem degil yani. ama kizin yillar sonra boyle anilmasi bence kiz icin gurur verici bir farklilik
çok saçma onun yerine sıcak bir yere götürseymiş ya
Saklaniyolardi. Kaçakçı adam
Cevap
77Cevap
escobar ın maddi durumu ve yaktığı meblağ ile
benim maddi durumum ve ödediğim doğalgazı orantılarsak ben oğlum üşümesin diye daha çok harcamışım
Pablo en parlak döneminde günde 60 milyon dolar kazanan, ayda 2500 doları sadece paralar için kullandığı paket lastiğine harcayan, zamanında milyonlarca doları gömüp unutmuş bir adamdı.
Bence normal.
2 milyon Escobar için 1 2 tl gibi bir para. Gtü yiyorsa bizim gibi aylık 2 - 2.5 alıp 2.300 ünü evi için harcasın göreyim pabloyu.
bunun bır hıkayesı vardır ama dünyanın en ünlü uyuşturucu kacakcısı ve tekzaafı aılesı cocukları ve eşi sırf gizlendikleri yerde kızı usumesın dıye parasını yakan baba gibi baba bence
Kara para yakması çok zor olmasa gerek buraya narcos izleyip gelen gençler Escobar'a pek sevimli yaklaşıyorlar belkide ama unutulmamalıdır ki o bir katil !
Yakar tabi Pablo Escobar yahu o, dünyanın en zengin adamıydı kendisi. Kara paralarını aklasaydı ve gömdüğü yerleri hatırlasaydı 😆
eğer param aşırı çoksa ve etrafta yakacak hiçbir şey yoksa sadece param varsa tabikiyakardım
o kadar para bende olsa da ben şömine yakarım paralar yavaş erisin kız her türlü ısınır
Para elinin kiri derler de bu söz onu kanıtlamış 😊
Büyüdüğümde babama kızardım, ne israf adamsın ank derdim.
O parayı bana versin üşümesin diye güneş olurum l*n
Adam parayi koycak yer bulamamis yaksin bir zahmet
Para var ki yakıyorlar efendim
biz de de olsa biz de bolluktan ne yapacağımızı şaşırır yakarız..😎
Pablo Escobar gibi her dakika astronomik rakamlar kazansaydım yakardım.
Valla ne yalan söylim bu kıza 100 milyon dolar bile yakılır :D :D
2 milyonu yaskmak sana on dakikalık ısıtma sağlar, pek inandırıcı değil 😕
Para gelir geçer her zaman parayı bulursun bir şekilde ama evlat gibi birisini bulmak çok zor
benim babam olsa beni yakardı ilerde paraların başına bir iş gelmesin diye :D
benim evladım üşüyemez. üşürse zaten benim evladım olamaz...
Sacma belkide reklam icin yapilmis birsey o kadar parasi olabilir ama boyle bisey yapmam yapmazlar
evlat yakılır 2 milyon yakılmaz. tüyü bitmemiş yetimin hakkı var orda
Başkalarının ölümünden kazanılan parayla yapılan adice ve sorumsuzca harcamalar...
2 milyon doları bana vereydi ben kızını ısıtırdım ne gerek var böyle şeylere ya
ulan bu kızı bana ver param yok ama bedenimdeki tüm kılları yakarım ısınsın diye :D
Aynenyakmıştı adam. Parayı değil de kendimi yakarım para yakılır mı gız. bir yöntem bulunur ona bu korkak evden çıkmamak için yakmış paraları
Yaktığın odun da kömür de besava değil o da parayla alınıyor.
Biz doğalgaz kullanıyoz :/
yakarım tabi evladım dan değerli mi bir kağıt parçası
Ilerde kocam zengin olursa para onun köpegi olsun fkdkskjss
zenginlik de başa bela
canım mıyım? Hadi şartlar çok sıkı kutuplarda isem yakarım yoksa orman yakarım :D
bu kiz icin 2 milyon dolar yakamam kimse kusura bakmasin. Çünkü iki milyon dolarim yok.
O adam ozaman devletten büyüktü. Milyar doları vardı. Onun 2 milyonu senin 100 tl gibi bişeydi çok şey yapma yani.
aklıma bu kızın trip atması geldi. iki mılyon yaktılar benim için sen kimsin ki skldjaşfj
Vay anasını ne babalar varmış 😂
Değer paradoksu girmiş devreye yakardım, o para olsa tabi 😅
Bari desteler bir dolarlik olsaydi az paraya daha cok isinirdi 😄
sen heralde 2 milyon doları bir deste felan sanıon? bir canta dolu parayı yakmıs adam
narcosu yenı bitrdim o sahne geldı aklıma bak yıne yak sigaraları.
Evi yakardım uleyn gizli, duygusal oldum.
Ben bu kız üşümesin diye kendimi yakardım
yakardim. Romayi bile yakarim
masallah az yakmış yine de
Pablo Escobar olsaydım tabi ki :d ama değilim.
Para usur diye bizi yakmasin😂🔫
Demek ki, yanında o kadar parası varmış.
Ben yakmam Atam var orda
Ben evladımı yakarım paralarım ısınsın diye
para bo, k olsun sorun değil
Para nedir yaa 💸💸💸💸
Kızı kişisel şovunu yapıyor. Ederini yükselltiyor.
param ısınsın diye evladımı yakardım
Doğal gaz da para yakıyor yakardım tabi 😊😊
Varsa yakarım tabikide :)
ben romayı bıle yakarım
Allahtan Roma'yı yakmamış
Kendimi de yakabilirdim
Babam paraları üşümesin diye beni yakar :D bhgljfg
O parayla ısınacak bir yere giderdik.
yakarım valla 1 saniye düşünmem canım evladım
Kendimi bile yakardim
filmini izledim süper değildi
.