Erkekler olmaz olur mu, olacaklar tabii ki :) Ama farz edelim ki yoklar... Kadınların hayatında bir şeyler değişirdi elbette. Hangi konuda kadınların hayatı çok değişirdi sizce? Ya da hangi konuda kadınlar erkeklere muhtaç?
Erkekler olmasaydı kadınların hayatı nasıl değişirdi?
Artık erkeksiz üremek mümkün o yüzden bu konuda yorum yapmayacağım ve eş cinsel kadınların ortalama tatmin olma oranı biseksüel ve heteroseksüel kadınlara oranla daha fazla o yüzden bunu da geçeceğim ^^' Bunlar dışında dışarı çıkarken ne giydiğimize, nasıl oturduğumuza, nasıl konuştuğumuza dikkat etmek zorunda kalmazdık. Gece dışarı çıkarken çekinmezdik, bir yerlere gitmeyi yasaklayan fazla egoist abiler, babalar, sevgililer olmazdı, Çocuk gelinler olmazdı tecavüz olmazdı, fakirlerin karnı doyar, sokak hayvanı diye bir şey belki olmazdı ve kadın şiddeti diye bir şey olmazdı... Erkekler her ne kadar kadını yüzyıllarca şeytan olarak görseler de asıl şefkat ve hoşgörü kadındadır. Ayrıca etrafta ağır şeyleri kaldıracak erkekler olmasaydı kadınlar o işi mecbur kendileri yapacaklardı ve bu bir süre sonra doğal hale gelecekti :P Yani erkeksiz yaşamak mümkün ama şimdilik kadınsız yaşamak mümkün değil o yüzden çokta şey yapmamak lazım ^^
anlattıkların arasında katıldığım yerler varsada katılmadığım yerlerde var örneğin fakirlerin karnı doyar demişsin tamamen saçmalık ve aptalca bir cümle sen fakirlerin karnını doyurmak istedinde erkeklermi engel oldu buna? erkeklerin fakirlerin karnının doymasıyla ne alakası var erkekler fakire yardım etmiyormu allahdan korkan erkek yokmu? erkekler olmasaydı fakirlerin karnı doyardı cümlesi kadar saçma bir cümle görmedim hayatımda ne alakası var sen fakiri doyurmak istiyorsan gene doyur kim ne demiş sana geçen gün bir dilenciye ben yardım ettim kadının biri bana dedi neden para veriyorsun dilenciye o dilenci bilerek dileniyor dilenciye para verme dedi bunu söyleyen kadın ve ben erkek olarak fakirin karnını doyurmaya çalışmışım bence saçmaladın iyice ayrıca sokak hayvanları diye birşey belki olmazdı demişsin senin beyin yaşın kaç gerçekden çok merak ediyorum sokak hayvanlarıyla erkeklerin ne alakası var sokakda yasayan hayvanlar bakıcısı olmayan hayvanlar sen hayvana bakmak iste
sığdıramadığım için buraya yazıyorum sen hayvanlara bakmak istedinde erkeklermi mani oldu buna mal sokak hayvanı diye birşey olmazdı demişsin hayvanlar zaten sokakda yaşar onları evcilleştiren insandır!!! buuda kalın kafana koy hayvanların yeri mekanı zaten sokak ve hayvanalar dogal yasam alanlarında mutlular evcilleştirmek istersen hayvanı evcilleştir kim sana ne demiş. tarihe bakarsa atları köpekleri v. s. evcilleştirenler gene erkeklerdir. kadınlar tarihde hep pasif kaldılar.. neyse bugun pek çok hayvan besleyen erkekler var hayvan sever erkekler var ben kendim zamanında kedi köpek kuş besledim ne saçma bir örnek veriyorsun bizde insanız bizimde hayvanlara sevgimiz var bizde hayvan besleriz seven var sevmeyen var her erkek sevmez diye bişey yok bazı erkek sevmez diye bişey var.. bukadar erkek düşmanı olunmaz ya. feministi
ben anlattıklarından bazısına katılmıyorum.. erkekler olmasaydıda herkes lezbiyen olsaydı gene kıskançlık sahiplenme duygusu olcakdı kızlar kızları kızlardan kıskancakdı kıskançlık çok daha kötü olcakdı çünkü bir erkek seni gene erkeklerden kıskanır kızlardan kıskanmaz sevgilin ya da kocan sana erkeklerden uzak dur der ama erkekler olmasaydı ozaman kızlar seni tüm kızlardan kıskancağı için daha asosyal olcakdı!!! bugün bilene pek çok lezbiyen tanıyorrum sevgilisi kıskanıyor ben sahit oldum sevgilisini benden kıskanan lezbiyene gördüm bizzat.! tutki bugün kıskanan öğünde kıskanır.!!'! dolayısıyla ne giydiğine nasıl otuyrduğuna nasıl konuşduğuına gene dikkat ederdin!!! bir yere gitmeyi yasaklayan ağbiler babalar sevgililer olmazdı yazmışsın ama bu seferde yasaklayan annen ablan lezbiyen sevgilin olurdu.! buda sana kapak.! çocuk gelinler olmazdı demişsin bişey diyemiycem belkide süpyenci kızlar olurdu.! buda kapak.! tecavüz tacizolmazdı demişsin siz kızlar kızları taciz ederdiniz
bugün bile kızlar erkekleri taciz ederken ozaman lezler lezleri taciz ederdi heralde.! fakirlerin karnı doyar sokak hayvanları diye bişey kalmazdı demişsin sanki hayvanları sokağa atan bizmisşiz gibi konuşuyorsun tamamen ergen kafasındasın sokak hayvanı olmazıdı ne demek ya erkeklermi hayvanları sokağa attı hayvanın yeri zaten sokak hayvanı evcilleştiren biziz benm köpeğim var besliyorum seviyorum ne alaka biz hayvan sevemezmiyiz sen bizi farklı bir varlık zannettin bizde insanız ne bu erkek düşmanlığı ne bu feminizm lezbiyen olduğunu zannediyorum bukadar erkek düşmanlığı insanı lezbiyenliğe çeker erkekler kadınları şeytan olarak görmüş dedin bunu nerden çıkardın kadınlar çiçekdir diyorlar kadına el kalkmaz diyen erkekler gördüm kibarlıkdan kadına bağıramayan centinmenler var sen nerde yasıyorsun bilmiyorum neyin kafasındasın? ne bu erkek düşmanlığı? halbuki en çok erkek çocukları seversin.!
kabalık küfür cinayet tecavüz şiddet sahtekarlık dolandırıcılık yobazlık taciz çağdışı kalan düşünemeyen beyincikleri yere tükürmeleri kadın sürücü yü sıkıştırmaları laf atmaları pis bakışları kandırmaları yalanları ihanetleri boşuna aldığı oksijenler hiç biri olmaz dı ve dünya mükemmel olurdu tek kelimeyle ZEKA , ZERAFET , MERHAMET , AKIL VE ŞEFKAT İLE YÖNETİLEN ÇAĞ ÖTESİNDE BİLİMİN VE İLİMİN YÖNETTİĞİ BİR DÜNYA OLURDU. KEŞKE OLMASALARDI.
soruyu gördüm cevap vereyim dedim şunu unutmayın ki bilim adamlarının 100/99 erkektir kemik iliğinden siper mi kim üretti yine erkekler şu kullandığınız ev aletlerini ac akımını kim buldu yine erkekler evet erkler olamayınca böyle bir hayat olacakmış . işsiz kalmayacakmış . sokak hayvanları sokakta kalmayacakmış . kimse aç kalmayacakmış böyle bir hayatınız olsun tamam biz ölmeye razıyız kullandığınız o telefonlar bilgisayarlar android windows işletim sistemini kim buldu ben asla insanlara arasında ayrım yapmam kız erkek eşittir ama buradaki kendini bilmez üyeler çok abartmış
Erkek karakteri ihtiyacı olunan bir karakterdir. Bir süre sonra bazı kadınlar çıkar erkek gibi davranmaya başlarlardı. Çünkü her ne kadar erkeğe ihtiyaç duymadığınızı sansanız da egonuz erkeksiz yapamaz :)
Sonuç olarak erkekler tekrar var olurdu. Ama kadın vücudunda. He şunu da söyleyeyim tam şu anda erkekler yok olsa Dünya ilk çağa geri dönerdi :)
En büyük değişiklik kıl tüy meselelerinde olurdu. Sevgilim varken/yokken arasındaki farkı anlatıp sizi üzmek istemem ama gerçekten kendimize çeki düzen vermemizin bir sebebi de beğenilmektir.
alınmayın ama sizin pet bile erkek yapıyor erkekler yok diyelim onları kim yapacak elektrik gitti kim tamir edecek ev lazım kim ev yapa cak ? türk kızları mal olduğu için diğer devlet bizim ülkeye dalar alırdı belki nerden bilirsin? Amerikan kızı ile türk kızı aynı şey düşünmez amerikada kız lar ay uy yaa sapsik demezler.
Kavanoz kullanamazlardi, perde asamazlardi, yuksek yerdeki biseyleri alamazlardi. Kadinlar rahat rahat gece sokaga cikardi. Aile baskisi olmadan istedikleri gibi giyinirlerdi. Escinsellik asiri artardi vs vs. aklima gelenler bunlar.
bu günkü dünya olamzadı zaten teknoloji vs. hala ağaç kabuklarından kolye yapıyor olurdunuz sonra goriller gelir sizi döverdi ve biz olmadığımız için dayak yerdiniz ahahahahaha :)
kişisel bakıma gerek duymazlardı. koltuk başında kafasına yaslayacağı sağlam bir omuz bulamazlardı. tartışacakları kıskanacakları bir sebepleri olmazdı.
En başta üreme olmazdı. Bu kadınlar içinde geçerli kadında olmasaydı erkekler üreyemezdi. Bence herşeyi açıklıyor kadınların güçlükle yaptığı işler diyelim yapamazlardı. Uzayıp gider bu öyle işte 😉
onu bilemem lakin kadınsızlıga öyle fena alıştımki dünyada kadınlar olmasa bana koymaz kadının varlıgını hissedemiyorum benim için sanki dünyada kadınlar yokmuş gibi
İstedikleri gibi giyinirler Dondurmayı utanarak yemezler Muhtemelen kız kavgaları erkek olmadığı ve ayırdmadığı için ölümle sonuçlanırdır. Kıskanılma derdi olmazdı, Bide abazalıktan yıkılırdınız :D
İki cinsin de mutlak bir biçimde birbirine ihtiyacı vardır. Biri olmadan diğeri de olmaz. Olması düşünülemez. Teklif dahi edilemez. Dünyada hiçbir şey, onun zıttı olmadan var olamaz.
O zaman kadın diye bir şey de olmazdı. Zıttı olmayan bir şeyin kendi başına varlığından söz edemezsin. Hiç kimse yalan söylemeseydi örneğin doğru diye bir kavram kullanamazdın.
kadınlar kadar olmasa bilene hatta hiç olmasa bile şu an kadınlar dedikodu yapıyorlar kendi aralarında ve buna erkek engel değil.. dolayısıyla erkek olmadığında dünyayı dedikodu gıybet sarar kelimesi saçma bir kelime şu an zaten sarmış sarcagı kadar
Yo sıkılmazdık. Kimsenin pisliğini temizleme zorunluluğu olmazdı. Kadınlar kendi işini kendi yapmayı öğrenir ve güçlenirdi. Güzel olmaya çalışma sebebi? Çok anlam yüklemişsin be üzülüdüm senin için :)
Google yazarmisin bulumdu ama yasaklandi omur iliginden kadinin sperm urettiler xy xx kramozonlari var ama kadin da uretilen xx bu yuzden saxece kiz cocugunuz olabiliyor ek bilgi artik cinsiyet zeka tip hersey belilene biliyor ama oda yasaklandi biraz arastirma yaomalisin
@Kotucocuk0707 be sivri zekalı. kadınlar kendi kendine hamile kalıyor ama hamile bırakan sperm nerden alınıyor. erkektem alınan ve laboratuvar ortamında saklanan sperm sayesinde hamile kalınıyor. yani erkekle ilişkiye girmeden hamile kalınıyor ama sperm yine erkekten alınıyor tıbbi yöntemlerle
@KaaN4 lan. mal git arastir gel google yazsan cikiyor kadinlar kendi kendine hamile kalir mi diyee yaz biseyi bilin arastirin gelin konusun malmisin ya
Erkek olmasaydı kadın da olmazdı. Kadın yalnız başına üreyen bir varlık değil. Aynı zamanda erkekte. Böyle soru cok sacma olmuş. Erkekler olmasa kadınlar da olmazdı.
bilim fazlasıyla geliştiğinden bu olur, klonlama bile yapılıyorsa, kız - erkekten hariç, yeni bir tür bile olşuyor, hatta var, insan evrim halinde sonuçta
En İyi Cevaplar