Kızlar
Erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kadınlar buna çanak tutuyor kızlar mesela nasıl diyecek olanlara şarkıcılar olsun diğerleri olsun hep bir rekabet halindeler burda bile şahit olmuşuzdur gecenin en şık en seksisi gözlerin hep kendilerinde olması için elbiseler makyaj dekolteler ön planda ve tabiki doğalarında gelen beğenilme arzusu ve kadınların arasındaki rekabet. Araba fuarlarında bile güzel kadınlar var tabi hostes seçimleri sekreter seçerlerken bile hep bu sistemin beyinlere verdiği mesajların unsuru erkeklerinde işine geliyor. Kadınlar bunu ben istediğim gibi yaşarım diyorlar zaten kadınlar bu şekilde bakılmasını kendileri istiyor kendileri ortam ayarlıyor. Şimdi erkeklerde damacanaya bile diyorlar sapık zihniyetli kişiler var ama bu her erkek öyle diye lanse ettirilemez hem böyleyse bile kadınların giyinmesi makyajı bu şekilde düşüncelerin ilgisini çekmeyeceğini obje gibi görmemelerini beklemeleri hayal ürünü olur. Bir ürünün reklamını yapılıyorsa talebide olur. Kadınlar kendilerini obje gibi gösteriyorlar. İşin sonu kapitalizme kadar gidiyor
başkan o foto ne allasen ya:D değişir bu ama genel olarak erkekler diyebiliriz.
başkanım utandırıyorsun :X
erkeklerdir çünkü bir kadın açık giyinse bile o bunlara taciz etme hakkı vermez veya cinselobje olarak görün diye açık giyinmeyiz çok saçma bir düşünce tarzı bir kadın erkekler tarafından arzulanmak için değil güzel görünmek için süslenir açılır burada sürekli kadınları aşağılamanızı ve yermenizi her suçu kadına yüklemenizi açıkçası anlayamadım bu davranışınız zaten zihniyetinizi belli ediyor bir kadın açık giyindi diye kuduruklar gibi bakmanız çok saçma hadi cinsel obje olarak görünmemizin sebebi biziz diyelim bir erkeğin 9 yaşındaki çocuğa tecavüz etmesi demi bizim yüzümüzden ve daha bir çok suçları yine kadın yüzünden midir? saçma buluyorum düşüncenizi
saygılar.
kızmadım dikkatimi çekti ve söyledim kızdığımı nereden çıkardın başkanım?
efenim sorun şurada kadın cinsel obje olarak dolaşmaz onu siz öyle görürsünüz çünkü zihniyetiniz kötü hayır azıcık kısa giyinsek makyaj yapsak kuduruk gibi bakarlar bu erkeklerin pis zihniyetinden kaynaklanmaktadır biz cinsel obje değiliz yani siz öyle görürsünüz
Kadınlar "cinsel obje" gibi dolaşmazsa şu nedir
www.kizlarsoruyor.com/.../q7064649-masaja-hazirim-nasilim
öz güveni düşük buradan bir kaç abazandan övgü alıp ego tatmin etmeye çalışan kızlardandır bu başkanım ha yarı çıplak poz verip atan erkeklerde var keşke onları da görseniz neyse iyi günler diliyorum.
Karşılıklı baskanım ama en çok kızlar yüzünden
Cevap
18Cevap
Bazıları kızlar demiş çok açık geziyorlar diye onlar suçlu demiş. Pardon da yabancı ülkelerde az güneş görünce soyunup el kadar kumaşla şortlarla sokağa çıkan var onlarda böyle sorun yok Türkiye de biraz olunca yok kızlar suçlu. Onlarda neden kadınlar cinsel obje olarak algılanmıyor?
En büyük sebebi ülkedeki sexe bakış açısı bastırılmış duygular karşı cinsi seks objesi olarak görmeye itiyor insanları cinsiyet olarak bakarsak duruma ikiside eşit Seksi vücut hatları herşeyiyle meydanda cesur kıyafet giymiş bir kıza bakıpta aklına cinsellik gelmeyen erkek yoktur varsada onda hormonel bozukluk vardır. Kaslı çıplak bir erkeği gören kızdada aynı etki yapar... Abartılmadığı sürece bir problem yok bunda
Bunun tek sebebi kızlar kendilerini kullandırıyolar nasılmı ayakka reklamı cips reklamı duşjeli reklami bunlarda ve daha fazlasında oynayan kadınların cinselligi kadınsıligı daha çok vurgulanıyor kendisine saygısi olsa birinin bu rolü kabul etmez ki insanlar sürekli dizilerde reklamlarda bu tür şeyleri gördükleri için karşı cinsi her gördüklerinde akıllarına cinsellik geliyor bunun tek nedeni bu
Orasını burasını açıp, ortalık malı gibi kendini millete sergileyip;
sonrada millet bakınca neden bakıyorsun demek hangi aklın zekâtıdır anlayamıyorum.
Ulan neden o açtın oranı buranı, millet baksın diye belli işte herşey..
Ha kendini bilen erkekte,
Bu tür ucuz merdiven altı peynirlere bakıp hem günaha girmemeli, hemde bunların totosunu kaldırmamalı..
Başkan kadin kendini cinsel olarak arzulanacak sekilde gostwrmeye bayiliyo
Erkegin libidosuna yon verecek elbiselwr giyiyo
Sonra erkekler bizi cinswl obje olarak goruyo siye agliyo
Ulan edebiyat yonundeki kisiligini one cikar bizde senin edebi yonune asik olalım
Kizlar ince zarif derler bide
Allah seni inandirsin bugune kadar 1 tane bile edebi siirsel ya da benzeri yonuyle one cikan swvgilim olmadi hepmi bana odun geliyor yoksa kizlarin %80 imi odun ayırt edemez oldum
Buraya her kıxlar diyeni bıçaklıycam ya nedense her zaman kızlar suçlu kızşar bunu yapmasaydı deniyor bence bütün suç aklı bir tarafıyla yer değiştirende tüm erkeklerde değil.
Şuna kızlar diyenler, bidonlar, çocuk, hayvanlarda mı cinsel objelik çağırıştırıyor. Adam gibi olanlara niye çağırıştırmıyorda aklı çukunde gezenlere çağırıştırıyor acaba.
Yeni bahane üretme şeklimi bu. hiçbir kadın sizin açlığınızı gidermek zorunda falan değil. Ulan sende nerde gordun normal bir insanın çocuğa tecavüz ettiğini adam akıllı savunma yap.
Okuduğunu anlamasam bahane mi derim.
Uazdığını sapık zihniyetteki herifler yapıyor sagava diye herif var araştırmanı tavsiye ederim yazıdığını açıklıyor.
Açık giyinen herkes siz göre obje zaten. Otede zırvala...
Zırvalamak uslup bozmamı? Zırvalıyorsunuz işinize geldiği gibi çevriyorsunuz lafı.
Pek umrumda değil..
hayır hiç birisi. doğanın ta kendisidir
çünkü kadın için erkek erkek için de kadın cinse objedir ve bu doğanın kanunudur.
asıl sorun cinsel objeden öte , bir mal bir hayvan bir kullanılıp atılacak eşya olarak gören zihniyettir.
Iki tarafta da hata var , erkekler nefsine sahip çıkacak, kızlarda tahrik etmeyecek bu kadar basit denklem
Kadında tabiki
allah kadını yaratmış ve kapan demiş. yoksa erkekler etkilenir demiş. erkeğe de açılsa bile bakma demiş. her iki cins de emre itaat etmeyince olan oluyor
Mallar, kızlar Her tarafını açıp sokakta geziyor sonra bunun suçlusu erkek mi oluyor. Feminist kızlar ne olacak.
Sebebi ne kızlar ne erkeklerdir..
Asıl sebebi eğitimsizlikten gelir bu yüzden kadınların çoğu firijit erkeklerin çoğu Abazadır..
Cinsel eğitim şart..
Kızlar acayip bir havada, çicek aldığ diz çökmediğğğ amaaa!
Ahah pardon, yanlış soruya yazdım
Öyle olmuş :/
Her iki taraftada suc var. Her sorunda bir kiside hata bulmamak lazim.
Ailenin yüzüne. sen kimi örnek alıyorsan onu örnek alırsın yetiştirenler suçlu
Seven erkek zaten sevdiğini cinsel obje oalrak görmez.
her iki tarafında salaklığı... insan onuru için yaşamalı.
İkiside eşit derecede adam kadini reklaminda oynatir fazla rağbet almasi için kadinda bunu kabul eder
erkekler bence. hic bir kiz bir erkege ' meme fitonu atsana' diye taciz etmez.
kendini üstün zanneden erkek ve buna izin veren kız
ikisi de değil yetiştirilme tarzından kaynaklanan bir şey
Ikiside kendini mefaati içim kullandiranla menfaat için kullanan zihniyet aynı gerisi vs vs...
bayanların bu rahatlığı neden oluyor erkeklere cesaret veriyor
sen ciplak foto at sonra kadinlara bok at tabi
cinsiyetci misin?
cinsiyetci misin?
Aslan payı erkeklerin
Giyim tarzı bence büyül etken
Erkeklerin öküzlüğüdür
bununda sorumlusu senin gözünde kadınlar dimi.
İşte budur ya. Asaletin tecellisi budur
media.giphy.com/media/MDJ9IbxxvDUQM/giphy.gif
Kadinların götü herseyi bozuyor. Bide memeleri :)
Erkekler tabiki bunu sorman hata.
erekte olmaya programlı erkek beyni.
cinsel obje haline gelen kızlar..
erkekler tur bindirmiş bir halde
Her iki cinste sebebi
Erkekler
Erkeklerdir.
Din.
İki tarafta
her ikisi de
Erkekler
2side bence.