en iyi tanıma yolu bir 'sırrınızı' paylaşmaktır. ona bunun sır olduğunu söyleyerek başlayın lafa. ama bunun gerçekten sır olmasına gerek yok. eğer bu 'sır' dönüp dolaşıp tekrar size başkaları tarafından ulaşırsa tanıyın karşınızdakini. ağzını tutamayana güvenip sırtınızı dayamayın!
Akrep kadını aşırı derecede kıskanç olur. İnatçıdır. Her zaman, herkesten kuşku duyar. Biraz da kindar olur.. Bu yüzden zor karakterler.. Eski sevgililerimden 2 si akrepti.. Beni baya yormuşlardı.
Ama tüm olumsuz özellikleriniz bunlar.. Olumlu yanlarınız bundan çok daha fazla
Bir insani en iyi kötü günunde tanirsin düstügunde ne kadar yaninda olabilcek herkes iyi gun dostu iyiysen güclüysen herkes yaninda zaten kotü zamaninda yaninda olabilen senin gercekten dostun vs arkadasindir
Yol derken uzun yola çıkmak. Şurdan şuraya gıtmek değil. Yolculuk kusursuz geçmiyor birçok aksılık olabılıyor. Normalde buluşup akşam evine gıdıyorsun ama uzun yolda fazla bırarada kalmış oluyorsun hem. Görmeyi bilene çok ipucu verır yolculuk.
Ben çok uzun yollar gittim yanımda birileri ile de gittim. Kusura bakmayın ama bu düşünceniz çok saçma. Ne olabilir ki yolda hangi davranışı onu tanımanıza sebep oldu
Öyle büyük felaketlerden bahsetmıyorum. Misal bız uzun yola motosıkletle cıkcaktık farklı şehırlerdeydık. Sözleştık anlastık mevsım yazdı ama bızım yola cıkacagımız gun resmen gökyüzü yere inercesıne yagmur yagıyordu. O sözünü tuttu yınede geldı. Ben o gun rahatsızlandım agrım vardı bıraz ama söz verdım dıye bende yuklendım cantamı cıktık yola.
Son dakıka dönekliği yapmadık. Yenı tanışıyorduk daha, uzun bır gecmişimiz yoktu. Bunlar ilk izlenım için gayet ıyıydı. Yolumuz çok uzundu, rotayı benım çizmem gerekıyordu ama ogun elımde rota yoktu, telefondan bakamıyoruz donumuza kadar ıslaktık ve bılmedıgımız yerlerde kaybolduk saatlerce, zaten uzun olan yol dahada uzadı ve sinirlerı test etmek için gayet uygun bır ortamdı yağmur bıttı yetmedi dolu yagmaya başladı. Hava soğuk, dağ başı gıbı tenha yol, sırılsıklam bız, yorgunluk, açlık, benzinlik lazım ve karanlık çöküyordu... Bırbırımızle kavgaya tutuşmak için yeterınce sebeb vardı bence ama butun bunlara rağmen biz eğlenmiş olarak döndük
Bu yolculuk degil ki ama bu bir macera adeta 🙂 yolculuk diyince otobüse binip bir yere gitmektir. Ya da seyahat diyebilirdin. Siz haklısınız onu tanımak için yeterli bir macera yaşamışsınız.
Otobüse bınıp koltukta uyuya uyuya gıdınce tabıkı o yolda ınsan tanınmayabılır. :D Yolculuktan kastım terminalden bin, terminalde in değildi tabıkı :D Hazırlamam gereken rotayı hazırlamayıp bu duruma düşmemiz benım sorumsuzluğum :D Hakıkaten genel hayatımda da bıraz belki birazdanda çok sorumsuzluğum vardır. :D
Böyle detaylar karakter hakkında ipuçları toplamak için birebir oluyor. Şartları isteyerek bozmadık doğal gelişti ama bırını tanımak için bıraz çetrelli bir yolculuk bılerek ayarlanırsa başarılı sonuç verır gıbı :D
Rica ederim. Umarım bahsettiğiniz kişi sizin sorumsuzluğunuza karşı da bir panzehir olur. Sevmek dünyadaki en güzel şeydir. Sevin bir birinizi. İyi günler 🙂
En İyi Cevaplar