Kayınvalidem ve kayınpederim cok pis bana yol gösterin lütfen ne yapabilirim?

Çok garip geliyor arkadaşlar o yüzden sizin de görüşlerinizi almak istedim haksiz yere yargılamak istemiyorum kimseyi simdi ben 4 yıllık evli bir yaşında çocuğu olan bir kadınım kayinvalidemle öyle aman aman bir kavgamız olmadı hic sesimizi bile yükseltmedik neyse ben bu aileye girdiğimden beri takıntı sahibi oldum ayni sehirdeyiz ve benim çocuğuma bakıcı bakıyor kayınvalide başkalarının borcunu ödemek için hala çalışıyor neyse konu bu degil bende çalışıyorum akşamları bir kaç saat çocuğu onlara bırakmak zorunda kalıyorum ama inanın evde. böcekler. yürüyor ev temizlemiyorlar her yer toz içinde. O tuvaletler banyolar inanın bazen yemek yemek zorunda kalıyorum mecburen yemeğin içinden neler çıkıyor üstelik evde yemekleri kayınvalide yapmıyor kayınpederim yapıyor onun da yazık bildiği tek bir çorba ve tek bir yemek çeşidi var her gün bunları yiyorlar kayinvalideme çorba tarifi anlatıyorum anne bak bu çorba guzel olur diye aaa cok zor. o ben yapamam onu diyo inanın ben küçücük çocuğumla her hafta cumartesi köşe bucak temizlik yapıyorum pazar gunu yemeklerimi utulerimi yapıyorum bende çalışıyorum ve üstelik küçük çocuğum var bu insanları hoş gitmem için bana bir sebep gösterin ya mutfak yağdan geçilmiyor ben mi abartıyorum bu konuları yoksa bu insanlar mi pasaklı anlamadım ben ya esim annesinin evindeyken sarma yemediğini söyledi garibim annelik boyle bisey mi ya ben hergun çocuğuma çeşit çeşit yemek yapıp bakıcısı na götürüyorum ya

Kayınvalidem ve kayınpederim cok pis bana yol gösterin lütfen ne yapabilirim?