Kızlar aranızda kiehl's markasının dark spot adlı leke serumunu kullanan var mı ? serum bu link Bu yaz yanağımda 3-4 tane sivilce çıktı . sivilceler kurudu ama izleri hala geçmedi . Ben de bu serumu kullanmayı düşünüyorum . Kullanıpta memnun kalan var mı ?
Güncellemeler
+1 yıl
yaa bu sitede hiç bakımlı bayan yok anasını satıyım , nerede aşk acısı çekilen sorular , bizim kızlarımız orada :D
Kiehl's dark spot solution (Leke serumu ) Kullananlar?
muhalefet olmak için yazdıın yoruma ne diyim ? yorumunda mantık görebiliyor musun ? mac kozmetik firmasının orijinal adı mac iken , benden onu Türkçe'ye çevirmemi bekleyemezsin değil mi ? Aynı şekilde Kiehl's firmasının adı Kiehl's ise bunu da Türkçe'ye çeviremem değil mi ? O değilde kızsal problemler bunlar , seni çok ilgilendirmemeli bu tip serumlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
hadi ordan ya sen çok bakımlısın cnaım he he ondan
Türkçeyi seviyorum yaa
ürünün adı böyleyse benim suçum ne , hayret bir şey !
ya bu kızlar 25 inden sonra çocuk gibi oluyorlar ne diyim sana şimdi
muhalefet olmak için yazdıın yoruma ne diyim ? yorumunda mantık görebiliyor musun ? mac kozmetik firmasının orijinal adı mac iken , benden onu Türkçe'ye çevirmemi bekleyemezsin değil mi ? Aynı şekilde Kiehl's firmasının adı Kiehl's ise bunu da Türkçe'ye çeviremem değil mi ? O değilde kızsal problemler bunlar , seni çok ilgilendirmemeli bu tip serumlar
ohh kimse yazmadı sana :D Allah cezanı verdi
hee :D
Ee Allahın sopası yok özür dilemelisin benden :D:D