Sadece alın bölgesinde oluşan iltihaplı mı iltihapsız mi henüz çözemediğim lanet olası komedonlardan bıktım. Komedon sivilce ve sivilceye dönüşmediği için hap kullanmak istemiyorum fakat çözümsüz kaldım :( Çaresini bulan var mı? Kapalı komedon bu arada açık değil.kapalı komedon
Kapalı komedon gerçekten can sıkıcı bir sorun. Ancak bu gibi cilt problemleri yaşamamak için öncelikle cilt temizliğine dikkat etmek gerek. Cilt tipine uygun bir ürünle sabah-akşam cildini temizlemeli ve yine cilt tipine göre haftada 1 ya da 2 kez peeling yaparak ölü hücrelerden kurtulmalısın.
Simple
Yüzünü düzenli şekilde temizlemek için bir çok ürün seçeneği mevcut. Benim ilk aklıma gelen ve önerebileceğim Simple markasına ait ürünler. Markanın içeriğinde sert kimyasallar, paraben, silikon gibi zararlı maddeler bulunmuyor.
Yine cilt tipine ve sorununa göre dermokozmetik ürünleri kullanmayı düşünebilirsin. Bir an önce bu sorundan kurtulursun umarım.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bende de oluyor bazen haftalarca geçmiyor sıksan sıkamıyorsun yara ve sivilce oluyor ne yapacağımı bilmiyorum ama sıkmaya çalışma salisilik asitli bir yüz temizleme jelim var o biraz yatıştırıyor ağrısını öyle bir ürün dene. Geçmesini beklemek dışında bir şey yapamıyorum.
En İyi Cevaplar