Fazla değer vermek doğru bir davranış değil. Bazı insanlar bunu yapıyorlar ve karşılarındakini ne oldum delisi haline getiriyorlar.
Eğer kişi kendini biliyorsa karşısındakinin onu şımartmasına, haddinden fazla yüceltmesine izin vermez. Aslında anlatılacak çok şey var ama bu saatte fazla zorlamayacağım. İnsan değişecek olduktan sonra karşısındaki ne yaparsa yapsın o ruh haline girer. Altyapı müsaitse bir günlük güneş baharlar açtırır.
Değer, kıymet görünce bir değişik havalara girenlerde olur, hiç değişmeyen de olur. Değerin kıymetini bilip, değeri koruyanda olur. Olumlu bir yönde değişim kişinin karakteri ile orantılıdır.
kişiliği ve karekteri oturmuş bir insana verilen fazla değer onu degistirmez bazen insanların gerçek yüzünü farkedemeyiz ortaya çıktığında değişmiş deriz 🤔
Hani derler ya fazla değer başı yere eğer diye şöyle ki insanlar fazla ilgiye sevgiye gelmiyor egoları tavan yapıyor olsa gerek olması gerektiğinden fazla vermemek gerekli :)
Bana deger veren insanlari niyeyse cok seviyorum ve onlara baglaniyorum. Simarmiyorum ergenler gibi.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Gereğinden fazla değer verdiğin herkes istisnasız seni buna pişman edecektir derdi aynen birisi, meğerse bunu gözüme soka soka mesaj vermiş de kendiyle ilgili bana benim anlamam iki seneyi bulmuş
Evet ve sonra üzerler karsindakini kendilerini bir halt sanarlar o yüzden hep sölerim 3 ķurusluk insanlara 30 lira lik deger verirsen seni 300 liraya satar...
En İyi Cevaplar