Çoğumuz sevdiğimiz kisilere veya herhangi bir konuda birşey olduğunda zamana bırakın deriz. Sizce zamana bırakınca herşey düzeliyor mu yoksa daha da mı kötüye gidip bize kaybettiriyor mu?
Her konu için uygun bir söz diyemem. Seviyorsan zamanla unutursun ya da karşılığını bulur daha çok mutlu olursun. Hayallerin varsa da erteleyerek bir yere varamazsın zamanla kayar elinden isteklerin. Ailesini kaybetmiş bir kişi içinde acıdır geçmeyen saatler aklından çıkamayan anılar zaman kötü ya geri dönüşü olmayan yol gibi acımasız...
Acı konusunda zamanın bir yararı yok. İkili ilişkilerde zararı olduğunu düşünüyorum çünkü mesela kavga kırgınlık gibi durumlarda Seven sevdiğinin gönlünü almadan su bile içmez. Kırgınlık ne kadar uzarsa o kadar samimiyet bozulur
bu kapsamlı bir durum, bazı seyleri zamana bırakmak doğru iken bazı şeyleri bırakmak yanlıs cünkü zaman alıp götürüyor bir şeyleri ve telafisi yok zamanla değişen şeylerin
alışmakk sevmekten daha zor geliyor :D aklıma geldi bir an neyseeee soruya dönersek duruma göre değişir bence bazı durumlarda zamana bırakmak en iyisi oluyor bencee
3 aydır zamana bıraktım ama boğuluyorum bazen alıştım sanıyorum yokluğuna ama bu fotoğrafını görüyorum al başa geçti demekle geçmiyor zaman iyi gelmiyor geçirmiyor
En İyi Cevaplar