Hiçbir sosyal aktivitem yok. Okul ve iş haricinde evden çıkmıyorum. Ve bundan herhangi bir sıkılma hissetmiyorum. Neden?

Kendimi çok yalnız hissediyorum. İnsanlarla göz göze gelmekten kaçınıyorum ve onlara bir sevgi duymuyorum nefret ediyorum. Derslerimde çok başarılıyım ama bu bana bir yarar sağlamıyor çünkü dersten daha önemlisi mezun olduktan sonra iş bulabilmek ondan bile tam olarak emin değilim acaba boşuna mı okuyorum diye düşünüyorum. Artık sıkılmaktan sıkıldım anlayacağınız. Ne yapsam bilmiyorum kendimi bir hiç gibi hissediyorum sanki bir çarem yokmuş gibi. Hani şöyle düşünün bir şeye alışmışsınız ve bunu değiştiremiyorsunuz bütün hayatınız aynı geçecek gibi geliyor. Çok tuhaf hissediyorum. Hep mutsuz ve hep yalnız olacağımdan korkuyorum. Kendime zarar vermek istemiyorum çünkü hayatın güzel olabileceğini kendime göstermek istiyoruma ama nasıl yapacağım hakkında en ufak bir fikrim yok lütfen yardımcı olur musunuz. Yazıyı okuyan varsa üşenmeden çok sağ olsun.
Hiçbir sosyal aktivitem yok. Okul ve iş haricinde evden çıkmıyorum. Ve bundan herhangi bir sıkılma hissetmiyorum. Neden?