Evimin bulunduğu sokakta çok fazla sokak kedisi var ve aç kaldıklarını düşünüyorum. Evde yemediğim boncuk makarnalardan var ama baya küçük olanlardan onu sulu şekilde pişirsem ve lapamsı bir kıvama getirip sokağa koysam nasıl olur? Kediler makarna yer mi? kedi makarna yer mi
açsa herşeyi yer. Ben önce ekmek veririm bakarım gerçekten aç mı diye. yerse o zaman et veririm. Benim kedim yok yani benim kedim değil sokaktaki kediler
Kediler genel olarak bizim yiyebildiğimiz çoğu şey yer ama burada önemli olan gıda vermeden önce veterinere danışmaktır. Vereceğimiz yiyecekler kedi bünyesinde herhangi bir alerjiye ya da farklı sıkıntılara yol açabilir. Bilmeden hareket etmek faydalı değil.
Kediler makarna yer mi?
kediler makarna yermi
Öncelikle kedimize makarna vereceksek, kesinlikle pişmiş olmasına dikkat etmeliyiz. Çiğ asla vermemeliyiz. Kediler de makarna, pirinç ya da patates gibi yiyecekleri tüketirler. Burada önemli olan, bu besinleri vereceğimiz zamanlara dikkat etmemizdir. İçlerinde bolca nişasta bulunduğu için iyi oranda enerji verebilir ama fazlası kilo yapacağı için dikkat etmek gerekir. Ayda 1 kere olacak şekilde verebilirsiniz.
Evde et yediğimizde ( et, balık, tavuk gibi) hiç üşenmem kemikleri ve onlar için bir parça ayırırm onu su ile kaynatırım içne ekmek doğrar kapı önüne bırakırım