evet kul hakkı önemli. . hayatımda birisi vardı. . aldattı yalanlar vs vsvs... Allah à havale ettim birazda bazı duaları okudum. .. bekledim. . sonuç meslekten atıldı oadam bunu yaptı ona. . adaldattigi kişi yüzünden memuriyeti bitti... suanmi hastalıklarla boğuşuyor. .. ahin ulaşamadığı yer yoktur
Eskiden korkmazdım da yakın bir zamanda elime 200₺ geçip onu sahibine vermediğim 2 saatte kalbimde sancı olduktan sonra anladım. Geri verdikten sonra mutluydum
Bundan çok korkarım işte bu yüzden hep dikkat ederim fakat beni üzenlerin bir gün yaptıklarından dolayı pişman olurlar mı ve ektiklerini biçerler mi işte onu merakla bekliyorum..
ahirete filan inanmıyorum, dinlere de inanmıyorum. hatta tanrının olduğunu da düşünmüyorum. ama insanların hakkını yememeye çok dikkat ederim. adaletli olmak bunun adı
gunumuz dunyasinda her ne kadar cok yensede kisisel olarak herkes korkarim cevabini vericektir ama bilmezlerki etik diye bir sey vardir bence toplum ahlakinda kul hakkindan once gelmeli ki etige uymuyorsa zaten kuk hakkidir
En İyi Cevaplar