Bazılar için intikam, hesaplaşma vs olmazsa olmazlardan. Bu bir altta kalmama meselesi midir, yoksa acıdan mıdır bilinmez. Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah. 🙏🏻
Canınızı yakan insanlarla bu dünyada mı hesaplaşırsınız, yoksa Allah'a havale edip öteki dünyaya mı bırakırsınız?
Ben genelde şöyle dua ederim, yaptığı her neyse "inşallah Allah onu aynı duruma getirsin, ama bende bundan haberdar olayım bana göster" derim. Ve gerçekten Allah aynı şekilde cezalandırır. Eğer anlamamış ve devam ederse daha beter cezalandırır. Sürekli şahit oluyorum🙏🏼
Ben intikam almak isterim aslında ama şöyle bir düşününce Allah'ın benim hakkımı alırken benden çok daha adil olduğunu düşünürüm ne eksik ne fazla tam hakkımı alır ve Allah'a bırakırım..
Allaha havale edince o hem bu Dünyada veriyor cezasını hemede öte tarafta... sen istemesende Allah senin intikamını sessizce alıyor ve bunu sana gösteriyor bir şekilde...
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Canınızı yakan insanlarla bu dünyada mı hesaplaşırsınız, yoksa Allah'a havale edip öteki dünyaya mı bırakırsınız?
En İyi Cevaplar