Bazen düşünüyorum; kendi eğlencene bak, hayatını yaşa ve bu uğurda zihnindeki ''Kadın cennettir, annedir.'' anlayışını çıkarıp yerine ''Kadın hormon tatmin eden bir maldır.'' anlayışını yerleştir. Kuzenim Muğla'da kaptan ve her gün farklı milletten kadınlarla eğleniyor. Yata yetiriyor ve ondan sonra yolluyor. Ağabeyimin de pek farkı yok. Şimdi bunlar hayatını yaşıyorlar sözde.
Ki bugüne kadar ciddi manada bir kadının orasına burasına bakmayanlar bile var. Birilerinin bizim annemize, karımıza bakmayacağı ne malum? Şayet ben bundan rahatsızlık duyuyor isem bu hoş bir davranış değildir. Ama diyorum, şu an çoğu kadın erkeksiz duramıyor. Her biri flört derdinde. Acaba ben de mi önüme geleni hor kullansam, kadını eşya yerine koysam. Evlenmeyip böyle yaşasam. Ama yok, kendime yakıştıramıyorum. Hayalini bil kuramıyorum. Asıl yakındığım konu dengimi bulamayacağımdan şüphe duymaktır.
İffetli birinin boyle bir soru sormasi garip degil mi? En buyuk meziyetimiz iffetli olmak degil mi? Bunla gurur duymamiz lazim.
Benim ailemden aldigim terbiye yolda yururken bile yere bakarak yurumektir , benimde nefsime hos gelebilir kadinlara bakmak , nefsime uyarsam şeytanin oyuncagi olurum , ben boyle mutluyum , en buyuk servetimizde kisiligimizdir , bizim degerimizi bilen insanlarda elbet olucaktir. Bu yuzden kendini üzme , sen dogru olansin.
Sen varya harika bir edebe sahipsin, asla böyle düşünme. Öyle kızlar da aynı şeyi düşünüyor bu arada ama illa gönlüne göre birini bulursun. Kimsede edep haya kalmamış millet günü kurtarma derdinde hep. Senin gibi insanlar mumla aranıyor bu devirde.
Eger sende boyle degilde oyle olmayi tercih edeceksen daha cok kaybedeceksin emin ol , bulursun , arama o sana gelir , ben oyle yaptim umdugumuda buldum genc yasta hayirlisi olsun hepimize 👋🏻
Yap, ne istiyorsan yap. Erkeklerin bilinç altında yatan düşünce zaten 'kadınların tatmin edici bir araç olduğu'dur. Sadece bunu belli etmeyen erkekler var. Daha da acısı birçok kadın türlü iğrençliklerle bu düşünceyi doğruluyorlar. İsteyen istediğini yapsın, sadece kimse unutmasın; ölüm var.
Her insan dengiyle yaratılmıştır. Sen nasılsan seni bulacak kişi de öyle olacaktır. Sen doğru bildiğin gibi yaşa Allah elbet kısmetini karşına çıkaracaktır.
Bu zamanda en kolay olan kolay vazgeçmek zaten sorunda burada başlıyor. Herkes çevresini izledikçe, bazı şeylerden kolayca umut kesebiliyor. Zor olan ise bunlara rağmen umutsuzluğa düşmemek. Güzel olan hiçbir şeye kolay ulaşılamıyor sonuçta. Sabır meyvesi en tatlı olan ağaçtır.
Erkekler yerini koruduğunda kadınlar sınırı aşıyor , kadınlar yerini koruduğunda erkekler aşıyor. Bir dengesizlik var... Kimseyi düzeltmeye çalışma sen önce kendini yönlendir. Yanlış anlama yorumumu !!!
En İyi Cevaplar