yanlis yazmissim basta onu duzelttim
Bir kiz bir erkege neden morelim bozuk der?
yanlis yazmissim basta onu duzelttim
Meraba arkadaslar bir mal benim arkamdan o* vs seyler demis intikami almak istiyorum allah askina ariyin her boku diyin orospudur cocugun adi veysel hesr agziniza gleni soyleyin bosmusun diyin allah askina cildiricam numarasi bu 05300665623 lutfen arkadaslar yardim edin
kardes tam olarak olayi anlat bir ben ilgilenirim ama şu an kontorde yok bende olayi anlat gider kontor flan alir hallederim
Kardesim o numaradaki o* cocugu arkamdan o* morospu demedigini biramis ve daha baya seyler soylemis arayip rahatsiz edermisiniz yayarmisin tum arkadaslarina annemin babamin demedigi seyleri demis bana ya yardim edermisiniz
Tmmda neden oyle dedi sen ona naptinda oyle diyor durduk yere dermi bir insan
Olayi anlatirim senden yardim istiyorum sadece arkadaslarina falan yayarmisin
Konuşmak, anlatmak ister misin deyip net bir cevap vermesini sağla. Böyle durumlar benimle ilgilen demektir aslında ama en fazla 2-3 kere boşver canın sıkılmasın denir, ardından ısrarlarına dayanamamış da anlatıyormuş gibi konuya girilir.
anladim peki
Ilgi istiyor belli ki...
ilgi veriyorum ama trip atiyor
Cevap
1Cevap
Sana kirilmis olabilir. Eger bir hata yaptigini dusunmuyosan gercekten bir problemi vardir
hep o mesaj atiyor bna ama aralikli 2-3 gunde bir
O zaman gercekten bir problemi var ciddi ciddi sor
gene bosver dicek bu sefer sikmaya baslicam onu sikilcak
Cocuk degiliz adam gibi anlat iste de
Deneyim ozmn :) sagol
Tamam :)
Konuştuğum bir kiz var dedikten sonra konusuyoz demene gerek yok
Morel değil moral ayrca
evet haklisin, avrupada yasadigim için ancak bukadar konusabiliyorum
Görüşüm yok ama bende bişey soracam sizlere arkadaşlar kızla 2 3 saat konuşmadım yanıma geldi bana dedi ki sen benle konuşmadığında moralim bozuluyor anlamadim ama ben?
moralini düzletmeni bekliyor ilgi yani
ilgi veriyorum ama
morali bozuk demek ki
hiç çekilmez be o kız
:DD
ilgi istiyor ona önem veriyormusun görmek istiyor
ee diyorum anlat senin mutsuz olmani istemiyorum diyorum oda bosver diyor gene
Dedim onu "ben hep burdayim ddm anlatmak istersen" oda tm biliyorum ddi
evet olabilir sagolun
Özel bir şey olabilir
ne gibi
evet bnde ondan suphelendim biraz
Peki hoşlantısı falan var mı sana karşı?
Eğer sana karşı hoşlantısı varsa senden ilgi istiyor. Benimle konuşsun beni mutlu etsin gibisinden.
Vllh emin degilim var gibi hep o mesaj atiyor ama 3-4 gunde bir bazen 2-3 gunde bir bnden mesaj bekliyor fakat ben hiç atmiyorum oda anliyor atmicami mesaj atiyor artik bnde anlamadm
Dediğim gibi işte ilgi istiyordur hoşlanıyorsa senden. Eğer arkadaş olarak görüyorsa derdini anlatmak falan ister bu nasıl kız ya ben bile anlamadım.
evet olabilir nasil anlarim hoslandigindan
O belli eder zaten konuşmalarından. Seninle sürekli konuşmak ister. Seni kırmaz. Gzel konuşur öğle yani. Birazda dedirmeyi başaracaksın. Mesela ben bir kızdan hoşlandım galiba dediğinde hani verdiği tepkilerde falan.
anladim ne desem test için belli etmeden ilk basta sevgilin var mı diye sormustum hyr demisti senin var mı diye sormustu
hatta niye sordun ddi
Orası sana kalmış. Mesela bende bir çocukla konuşuyordum kızdırdı beni bende seninle bir daha asla konuşmayacağım dedim ve dur seni seviyorum dedi bende ne demiştim oda evet istersen bir daha konuşmassın ama bilmiş ol dedi. Yani o sana kalmış birşey.
tabikide:benle ilgilen diyor
ilgileniyorum bu sefer havalara giriyor bilmem flan diye cevap veriyor sonra atmiyorum bekliyor atacakmi diye 2-3 sonra mesaj atiyor
İlgi istiyor
peki neden devam konusmuyor bosver diyip geçiyor ne yapmami bekliyor
Konuyu anlatirsa konuyu konuşursunuz ve biter. Ama anlatmazsa sürekli ilgilenmek zorunda kalirsin. :D
oha trip atmada sampiyon :D nereye kadar sirf bu tripleri yuzunden ondan kaç kere sogudum
Ya su konuyu anlat halledelim ya da acikca ilgi istiyorum de bilelim de :)
haha bu iyi olur ne 'tribi yaaa' der
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar