Güncellemeler
1 yıl
İnsanımız çok garip gerçekten yapanlara sesimiz çıkmıyor kanıksıyor ama dillendirince ben küfür yiyorum
Örneğin bir kadın güzelliği ile erkekleri manipüle etmek yerine neden zor yolu seçip kariyer yapmak istesin? Bedenini kullanarak maaşlı işindeki yillik maaşını birkaç ayda daha kisa surede ve daha az calisarak elde edebilmek varken neden kendini geliştirip kariyer kovalasın? T@ciz ve mobbinge uğramaktansa kendi işini yapar. Belirli bir yaşa kadar parasini biriktirir estetik operasyon geçirir güzelligini de korur hem
Şahsen ben de onaylamıyorum bu tipleri ama onların gözünden düsünmeye çalışıyorum. Ayrıca din veya ahiret gibi kavramlari bunun dışında tutuyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Aileden, cevreden ve kendine olan saygindan kaynakli? Ayrica evlendikten sonra bosanmak istedigin an elinde bir meslegin olmasi gerekiyor ki bosanabilesin. Aslinda dusunuldugu gibi kolay degil biz de erkek olsak neler yapariz nasil rahat oluruz diyoruz da bunlarin hepsi kafada kurulan bir dusunceden ibaret.
Bennde tasvip etmiyorum aslında böyle zihniyeti ama bazen bu tipler mi doğrusunu yapıyor diye düşünüyorum. O tipler genelde zaten parasını kazanan ve gayet de iyi para yapan evlilik düşünmeyen tipler. Benim aklıma takılan şu ki imkanı var ise kim tutar onları?
Belki de hayat onlari bu yola suruklemek zorunda kalmistir isin aslini bilemeyiz. Bir kadin olarak her zaman kadinlarin dik durmasini isterim. Tabii hayat onlari bu yola suruklememis ve o insanlar bu isi zevk acisindan yapiyorsa buna bir sey diyemem. Cunku para bazi insanlar icin her seyden daha onemli. Karakterlerinden bile :)
Ahlaksiz cok oldugu icin , farkli olmayi terich edip ahlakli olmayi tercih ederim.
herkesin üstüne basarak kazanç elde etmeyi tercih ederim iyiler bu dünyada kazanmaz