Annem panik atak ve evde huzur bırakmıyor sabahtan akşama kadar bağırıp çağırıyor herseye ne yapmalıyım?

24yasindayim kucuklugumden beri annemin ağır kötü laflarina mahruz kaldım bazen de iyi davranıyor ama arkası kötü birşey oluyor. Onun yüzünden evden kaçtım evlendim o yuvami da bozdu. Neyse hayırlısı bu dedim ayrıldım. Eve gelmek istemiyorum. Memlekette dedikodulara kanip evde millete bağırıyor Az öncede de bir olay oldu. Annem tel de köyde kızkardeşi ile konuşuyor. Babamın üvey annesi bizim memlekette ki evimizde kalıyor. Sonra o... Falan diyor telde millete kizkardesim de boşver anne yazık öyle deme kes sesini sen ne karisiyon diye vuruyor. Bende araya girdim Kendine gel anne dedim bana ne vuruyon diye bağırıyor. Anne kendine gel şeytana uyma Allah'tan kork yanlış şey yapma bana bağırıyor bana vuruyor diye Anne kurban olduğum yapma diyorum. Hala devam ediyor. Artik kafayı yedim.9 yaşında erkek kardeşim var onun bile piskolojisini bozdu.Çocuk anne yapma diye ağlıyor. Durum böyle ne yapmalıyım sizce? nisanliyim 4 ay sonra evlencem İnşallah
Annem panik atak ve evde huzur bırakmıyor sabahtan akşama kadar bağırıp çağırıyor herseye ne yapmalıyım?