açık söylemek gerekirse şu anki medeniyet seviyesinde erkekler kaybolsa muhtemelen seninde bahsettiğin gibi çok fazla bir değişiklik olmazdı... ama bundan yüzyıllar hatta binlerce yıl öncesi erkekler kaybolmuş olsa muhtemelen çoğu şey şu anki zaman dilimine göre aşırı geride kalmış bir şekilde yerinde sayardı
24 Yorumla
Soran+1 yılGecmiste kadinlarin calisma bilim dunyasina girmeye izin yoktu ataerkil sistem yuzunden gecmiste erkekler yok olsaydi kadinlar gercek anlamda özgür olurlardi ayrica kadinlik ve erkeklik hormonlardan gelir yani eminim daha iyi bir yer olurdu
Soran+1 yılObjektif baktığın icin öncelikle teşekkür ediyorum onun dışında soruyu tamamen dalga gecme amaciyla sordum fakat aldigim alakasiz sacma cevaplara sinirlendim dünya keske gercekten iyi niyetli masum barış isteyen insanlara kalsaydi cinsiyet farketmez
En İyi Cevaplar
+1 yılİki cinsiyetin birbirine ihtiyacı yoktur. Yani bir cinsiyet komple yok olsa, sorun olmaz. Sadece sıkıcılaşabilir dünya, hep aynı cinsiyetten kişilerin olması.
Hani karşı cinsle sohbet, mizah anlayışı farklıdır.
Komple erkek bir dünya çekilmez, hepsi kadın olsa, kadın kadına iyi bir dünya olurdu.21 Yorumla
Soran+1 yılCevap için teşekkürler ayrica haklısın
- Aile & Toplum konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılDüşündüm de, pek eğlenceli olmazdı.
Başta çok güzel gelse bile sonradan sıkılmaya başlardık. Sürekli dedikodu ve kıskançlıktan kadınlar birbirini yeme evresine gelebilirdi.
İyi yönlerinin yanı sıra, kötü yönlerinide göz önünde bulundurmak en iyisi gibi. 😏21 Yorumla
Şaşırdım kardeşimi ve babamı özlerdim lakin daha rahat yaşardım sanırım.. Kardeşim ve babam hariç olmasalar da olur aslında.
Feminist değilim.23 Yorumla
Soran+1 yılFeminist ne demek biliyor musunn?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
117Cevap
Eger insanligin yaptigi bir hatadan dolayi erkeklerin nesli bir sekilde tukendiyse ya da bir hastaliktan baska bir. etken de olabilir bunun ilahi bir karar olmadi anlasilir boyle bir durumda istenirse erkekge ihtiyac olmadanda Hz. Meryem oglu Hz isa gibi insanlik devamini surdurebilir aksi halde baska bir yol goremiyorum sag kalan bayanlar omrunu tamamlar daha sonra insan. irki son bulur ya da erkekler yok olmadi cesetleri hala. elle gorulur tutulur bir haldeyse tip bilgisine sahip olanlar bir sekilde erkek vucudundan saglikli sperm hucrelerini stoklamalari gerekir daha sonro tup yontemiyle gebelik saglanabilir mantik yoluyla tek. izlenecek yol budur mevcutta sperm bankalari var zaten onlar korundugu surece insan irkinin devamliligini tehdit edecek bir engel. yok oyle bir durum olsa bile Ayrica soruda eksikli var sorunuzun ana temasi. insan irki ama savas gibi yerlere saptirmissiniz insanlari savasa surukleyende yine siz. kadinlar biraz derine inmek lazim anlam. kazanmasi. icin
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 928 cevap paylaştı.
+1 yılBasit düşünelim kalktın kimse yok. Önce yemek yemelisin. Eeee firinda ekmek yok.. Aaa 2. gün merkezi icme suyunda basinc vanalari takip edilmedigi icin su sebeke suyunda mahallenizde patlamis. Su da yok.3 gün sonrada elektrik yok.
Hemen elektrik su ve kanalizasyon hattindan anlayan kizlar bulmalisiniz. Zukerberg öldüğü icin internette yok. Bir fabrikada oyle kritik elemanlar vardir onlar olmasa denge bozulur. Ki burdaki en buyuk problem nukleer santralleri ne yapacaksiniz 😃😃
Neyse işin özü tam bir kaos olur.20 Yorumla
+1 yılBak ilk zamanlar çıngırelek çıngırsaç mutluluktan uçardınız partiler gece klupleri kısacık etekler makyajlar vs. sizi kısıtlanan herşeyden zevk alırdınız ve yapardınız. Fakat bir kaç ay sonra ya da hafta bilemiycem bir yerinizde eksiklik hissederdiniz sahipsizlik yani bir erkeğin sahiplenmesi kadar özel bir şey yoktur. Bazıları aşksal sıkıntılar yaşıyacak ve psikolojik sıkıntılar baş göstericektir. Sonuca gelirsek pişmanlık yüzboyu bir sima olarak kalıcaktır ama iş işten geçti erkekler yohhh :DD
10 Yorumlaortada bir rol var ve mutlaka onu oynayan birileri çıkardı;tecavüzcü bayanlar, kapkaçcı kadınlar.. dişi aslanlar avlanır vahşi doğada mesela erkekleri güvenliği sağlar.. ihtiyaç varsa mutlaka bunlar giderilir bir şekilde.. ortamda karşı cins varsa ortam daha yaşabilir oluyor bunu hayat tecrübesiyle görüyoruz.. kavgasız dakika geçmezdi çünkü erkekler daha sabırlıdır genel olarak kadınlarsa aşırı duygusallar zaten iyice gerilirlerdi.. erkekler onları doğru kullanmayı öğrenene kadar neler çekiyorlar kadınlar olsa eminim çoğu intihar ederdi bence..
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. iki dünya liderinin regli aynı günlere denk geldiği sıralarda ateşlenen nükleer füzelerle başlayan nükleer savaş sonucu yerzünden insanlar ve hayvanlar silinir daha sonra gelsin hamamböceği imparatorluğu :D
evet erkekler olmazsa dünyaya hamam böcekleri hakim olur :P20 Yorumla
+1 yılKızlar trip atacak birini bulamazdı sinir krizleri gecirip birbirlerine sarardılar kızlar arası savaş cıkar ölümler artar zaten doğumda olmadığı icin bir kaç seneye kız neslide tükenir dünya hayvanlara ve bitkilere esas sahiplerine hak edenlere kalırdı ne güzel :)
00 Yorumla
+1 yılSavaşlar olmazdı tecavüz darp şiddet katliam olmazdı guzel olurdu.
32 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
- +1 yıl
Eksileyenler tayfa tecavüzcü sapık tayfa😂
Sizin içinde kötü olurdu dünya kadınsız ve erkeksiz hiç bir şeye yaramaz
17 Yorumla
Soran+1 yılKötü olmazdi :)
Soran+1 yılSanmiyorum savaslar biter guvenli ve huzurlu bir yer olurdu
- +1 yıl
Savaşlar bitmez dünyada güzel bir yer olmaz çünkü dünyanın kuruluş amacı bu. Huzurlu bir yer derken inancın ne bilmiyorum ama benim inancımda Hz. Adem cennetteyim bile bir eşe ihtiyaç duymuş. Cinsellik manasında değil konuşabileceği zaman geçirebileceği ne bilim vakit geçireceği birine. Hem şöylede bir şey var kadınlar aşırı kıskanç inan o zamanda rekabet olur ve yine benzer şeyler olurdu
Soran+1 yılHz adem diye birsey yok
Soran+1 yılEvrim var her canlinin disisi erkegi var kolayca uremek icin medeniyete ermek icin birbirlerine ihtiyac duydular hepsi bu
+1 yılKadın erkeği, erkek kadını tamamlar. Biri diğeri olmadan çok nadiren yapabilir.
Kadın erkeğin yanında kendini daha güvende ve özgüvenli hisseder. Erkek ise hayatına kadın eli değdiğinde, o hayatın daha da güzelleştiğini, daha derli toplu olduğunu görür.
Sorun şu ki, bugünün toplumsal algısı, erkek ile kadının birbiri için değil de, birbirine rakip olarak yaratılmış gibi bir algı var. Bu da her iki tarafın birbirine olan saygısının azalmasına sebep oluyor.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q6876585-kadinlar-birden-yok-olsaydi-ne-gibi-degisiklikler-yasanirdi-sizce
buyrun soruya şimdi:D cevapları görelim10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılKızların yorumlara bak :D meğersem biz Dünya da fazlalık mışız :D :'( çıkışı gösterin ben Dünya dan çıkıyorum :D
40 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBuna gerek yok zaten kadın artık bir erkeğe ihtiyaç duymadan kendi çocuklarını yapabiliyor. Teknoloji bu konuda bayağı bir ilerledi o yüzden yazıktır günahtır dursunlar derim ben :)
13 Yorumla- +1 yıl
EİG için teşekkür ederim :)
- +1 yıl
ne demek efenim vazifemiz:D
+1 yılKadın kendi başına üreyebiliyo ama sadece kız oluyo
12 Yorumla
Soran+1 yılNe guzel iste :D
- +1 yıl
Hemen gömün bizi zaten 😕
+1 yıltecavüz şiddet yok olurdu bu en güzel yanı kötü yanı soy devamı haklısın insanlığın sonu gerçek anlamda gelebilir
21 Yorumla
Soran+1 yılBence bir yolunu bulurlardı hatta bununla ilgili calismalar var arastirabilirsin onun disinda dunya gerçekten guzel bir yer olurdu
Şu parodiyi dinle görürsün ama tam detaylı anlatılmamış tabi ama belli başlı şeyleri göstermiş
https://www.youtube.com/watch?v=2NGQKT0HN2o10 YorumlaErkekten erkege degisir yakisiklilar yok olduysa Buralar dumanalti😂
31 Yorumla
+1 yılbir yere kadar güzel gittin lakin savaşlar son bulurdu diyip bütün bilim kurgunun içine ettin görende dünyada savaş yanlısı siyasi kadınlar yok sanar
20 Yorumlaher taraf bakımlı kadınlarla dolu olurdu. her kadın daha fit daha estetik olurdu bence
21 Yorumla
Soran+1 yılIlginc bir cevap
+1 yılHer işi kendiniz yapmak zorunda kalirdiniz inşaatlar ağır işler herşey hayatınız felç olurdu
20 Yorumla40 yıl sonrasında insanlık üremeyi sonlandırır ve dünya hayvanların elinde olup rahatça yaşarlardı
10 YorumlaDünya lezbiyenlerle dolup kalırdı nesillerinizde teker teker gidecekler di 😂😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılsu an olan sperm depoları ne ise yarıyor? onları kullanıp soyumuzu devam ettirmeye devam ederiz
11 Yorumla- +1 yıl
Yani nikahsiz olan p. c. cocuk dogurmaya razisin
+1 yılbizim için iyi sizin için kötü olurdu düşünsene eve sıfır çamaşır makinası almışşın ve 8. kata çıkartman gerek :D
biz de gittiğimiz yerde kafa dinliyor olacagız . D00 Yorumlaaçlıktan ölürdünüz zaten akşamı görebileceğinizi sanmıyorum misal şu an bilgisayarda olmazdı internette olmazdı erkekler olmasaydı bizde böyle feminist ve saçma sorulara maruz kalmazdık
00 Yorumla
+1 yıldünya daha temiz düzenli olurdu orası kesin ama birbirinizi yerdiniz bence
20 Yorumla
+1 yılEtrafta erkek ve erkek unsuru göremezdik😂😂😂
Çok açıklayıcı oldu biliyorum😎10 Yorumla
+1 yılBaşlarda mutlu olsakta zamanla değerlerini anlardık
21 Yorumla- +1 yıl
takdir ettim seni kız :)
+1 yılŞu an zaten bilinen bişey kadınların kemik iliğinden sperm üretildi :) Yani araştırmaya bile gerek yok
00 Yorumlasavaşlar biterdi. dünyanın daha yaşanır olacağını düşünüyorum.. fakat üreme son bulacağı için kısa süre sonra da insanlık son bulurdu. kelebek etkisi.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 982 cevap paylaştı.
+1 yılSavaslae son bulurmus ahahahh ulen siz degilmisiniz ayni elbiseyi giydi diye birbirine ayar olan tipler 😁😁 yeminle dunyayi atese verirdiniz
00 Yorumla
+1 yılbirden abaza kızlar çoğalırdı.
gerçi zaten abaza kızlarımız çok ama belli etmiyorlar. erkek nüfusu düşüşe geçse kızlar abazalıklarını belli etmeme lüksleri kalmazdı bence :d00 Yorumlaİnsanlığın soyu tükenir ve dünya güzel biyer olurdu 😂
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 781 cevap paylaştı.
+1 yılSonra erkek sizlik başınıza vururdu dünyada son kalan erkek var mı diye arar durur dunuz... 😂
20 Yorumla Bütün makyaj malzemelerimi çöpe atardım. Sonrada işime gidip gelmeye dvm 😕
10 Yorumlasavaşmı son bulurdu sadfsdfg asıl savaş artardı birinci dünya kızlar çekememezlilik savaşı :D
10 Yorumla
+1 yılkizlar bir birine saldirirdi sexshoplarda takma aletler yok satardi.
10 Yorumlasevgilisi olmaya kızları bilmem ama ben aşkım sevdigim adam olmazsa yanımda ne anlamı var
20 Yorumlasavaşlar da olurdu güven de olmazdı savaşlar fitneler erkekler yüzünden olmuyor dünyanın sahiplerinden dolayı oluyor. Biz olmazsak siz de kudurursunuz.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yıltamamen kadınların olduğu bir toplum çok sıkıntılı olur
10 Yorumla
+1 yılHayat sizin için çekilmez hale gelirdi.
24 Yorumla
Soran+1 yılHayat bizim için Şu an cekilmez zaten
- +1 yıl
Hangi açıdan erkekler yüzünden mi?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Burada evet dersiniz iki gün sonra bir erkeğe ilgi duyarsınız ve hislerinize karşılık bulunca ayaklarınız yere basmaz, hatta ondan başka kimseyi umursamazsınız. Onun için boş konuşma bence.
Neden erkekleri yok ediyorsun ki ne lıp veremediğin var bizlerle kim üzdü seni bu kadar :D
00 Yorumla
+1 yılcüzdanları ve kredi kartları duruyorsa bir süre yoklukları hissedilmez
00 YorumlaÖncelikle herşey süper olurdu bir süre sonra hissedilmeye başlardı ki aslında felaket başlamış.
10 YorumlaBence olmasın. Çünkü babam var, abim var, eşim var, oğlum var işin ucunda. :)
01 Yorumla
+1 yılkendi kendinize takılırdınız artık :D :D değerimizi bilin
00 Yorumla
+1 yılbilmem. belki de guzel olabilirdi. en iyisi de aşk diye bir duygu kalmicakti
00 YorumlaOlur mu ama sonra kime kezbanlik yapicaksiniz kim cekicek sizin nazinizi
09 Yorumla
Soran+1 yılKomiksin
Soran+1 yılNe alaka
Soran+1 yılCali cirpi ne alaka gerizekali misin? Ne zirvalamaya calisiyorsan adam gibi soyle mecbur muyum senin beyinciginden cikan aptal bir görüş üzerinde düşünmeye
Soran+1 yılDefoool
erkekler ve kadinlar ayri dusunulemez
22 Yorumla
Soran+1 yılBen düşünüyorum
+1 yılerkeklere yönelik kadın topluluklarinda dedikodu biterdi kadın çağının sonu kaçınılmaz olurdu
10 Yorumla
+1 yılValla en büyük sorun olurdu insanlık yavaş yavaş tükenirdi, üreme olmazdı 🙈
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSperm bankaları var çocuk yapılabilirdi yani yeni yetişen nesildeki erkekleri istediğimiz gibi yetiştirirdik ve bence daha iyi bir nesil olurdu 😂
15 Yorumla- +1 yıl
embesil örneğisin
Cevap sahibi+1 yılNickinden dolayı sen de bir abaza örneğisin
- +1 yıl
Evet abaza ornegiyim. Ama meydana babasiz veledi zina getirme dusuncesinde olan sen gibi asagi degilim
Cevap sahibi+1 yılO zaman çocuk yurdundan da almasınlar
- +1 yıl
Sapla samanı karıştırma.
Sperm bankasindan alinan kadar alinma bir tohumla bebek yapma istegi kadar sacma ahlaksizca bisry yok.
Ister islamiyet ister diger ilahi dinlere inan ya da inanma her sekilde her ahlaki degere gore cirkin ve igrenc bunu benimsemek.
Cunkuuuu ilahi bir kutsallikta dogurmuyorsun. Ne idii belirsiz birinden tohumla döl.. leniyor insan. Bu da cok ahlaksizca.
Yurttan alinanlari kendin ahlaksizca yapmiyorsun o ayri ve anneleri babalari genelde belli cocuklar. Ayricaaa orda da sıkıntı şöyle var. Eger ki emzikli cocuk evlalt edinilirse ve edinen emzirirsr bu cocugu, o aileninde ileride bir cocugu olursa evlatliktan ve kendi cocuklarindan tureyecek olan nesiller , islama gore birbirine haram. Olaki ileride bir kac nesil sonra tesadufi sekilde birbirlerini ( soylarini ) bilmeden kiz erkekle erkek kizla nikah koyacak olursa buda cok buyuk haram.
Neyse.
Erkekler kaybolacagina sen adam gibi birini kaybolmadan bulmaya bak senin icin en iyi secim bu olur
İki tane oğlum var onlar kalsın yeter 😍
11 Yorumla
Soran+1 yılKalsinlar tabi :)
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılülke bayrağı birbirine benzeyen milletler yahu pişti olmuşuz diye huşumet çıkarıp savaşırlardı.
Jennifer den aint your mama da sana gelsin10 Yorumla
+1 yılO zaman dünya çekilmez olurdu Aynı durum kadınlar içinde geçerli kadınlar yok olsaydı aynı şekilde kâbus olurdu
00 Yorumla
+1 yılBirbirinizi yerdiniz. Kadınların öyle bir özelliği var.
00 Yorumla
+1 yılKadınlar sadece yaşıyamaz amala ihtiyaç vardır. Alışverişte o malzemeleri kim taşıyacak kim bekliyecek kapıda onları :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilerleyen bir zamanda anti bir fikir oluşur kadınlar 2 ye ayrılır di erkeklerı yer yüzünde istemeyen ve erkeklerinde kendileri kadar yaşam hakkı olduğunu savunanlar yani tekillik bile ayrımı engelleyemez eşiz biz unutmayın
00 YorumlaSıkıntı olmazdı artık kadının kemiğinden alınan dokuyla da sperm yapılıyor sadece çocuk kız oluyor. Erkek nüfusu diye bir şey kalmazdı o kadar.
01 Yorumla- +1 yıl
kadınlar hiç bir şey yapamaz tank tüfek😊 dünya batar idi
Gizli Üye(30-35)+1 yıldiğer erkekler neyse de, sevdiğim bey ortadan kaybolsa düsünemiyorum yani :D
10 YorumlaKimlerle uğrasıcaz biz , kızlarla dünyada aboo kiyamet gibi 😂😂
00 Yorumla- Devamını Gör (124)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat