Mesela böyle hanımlar alınacaksa ben sanmıyorum ülkede dirlik düzen kalacağını :) Ne kızlar sevgililerini askere gönderir, ne erkekler askerlikten bir şey anlar :) Ne dersiniz? Sizce kızlar da askere alınmalı mı?
Afganistan'da görev yapan kadın asker, şimdilerde modellik yapıyor. Kadınların askere alınmasına ne diyorsunuz?
askerlik bir kere şu yönden çok iyi insanı eğitiyor. tek kaldığında eya yanında annen baban olmadığında senin nasıl ayakta kalıp kalamayacağını kendini tanıyıp kendine daha çok güven göstereceğinin bir temasıdır askerlik. herkes laf etsede klavye başından yazmaya benzemez. ben gidip 12 ay yaptım. oranın havasını oranını ekmeğini yedim. ve o aylar bana çok şey kazandırdı, çok şeyin değerini anlattı, çok şeyin kıymetini hatırlattı. o yüzden askerlik insan gelişiminde çok büyük bir rol üstleniyor. hiçbirşeyin yoktur askerlikte, ne telefon, ne bilgisayar, ne internet.. sadece askerde maaşın yatar, bir o vardır. onunla ne kadar idare edersen. idare etmeyide öğretir. çamaiır makinen yoktur , elbiselerini elinde yıkarsın, kendine has rahat yatağın yktur, ranzan vardır herkesle aynı yatağı paylaşırsın. bazen yerde' bile yatarsın ranza yoksa. gidip görülmelidir. kadını erkeği yoktur bu işin, insan gelişiminde bir öğretidir askerlik.
bizim kadınlarımız pkk'nın abd'nin israilin ve bütün terör örgütlerinin erkeklerinden daha delikanlı, neden olmasın neden alınmasınlar , keskin nişancıların %80i kadın ve erkeklerden daha başarılılar , cunku bir kadinin eli asla titremez , artik kadinlarinizi birer eşya gibi gormekten kurtulun , geniş düsünün ,
Askerliği emret komutanım, o şimdi asker gibi filmlerden/dizilerden öğrenenler damlamış hemen alınmamalı diyerek. Benim askerden sonra mankenlik yapan erkek arkadaşlarım var, eşcinsel olup askere giden arkadaşlarım var şimdiye kadar hiçbiri sorun yaşamadı. Biri yazmış ast üst kuralı var hiçbir şey olmaz diye. Aynen öyle. Kadınlarda askerlik yapabilir ve sorun olmaz hatta ülkeye çok güzel fayda sağlanır. Ama Türkler Araplaşmaya devam ettiği sürece asla gelişemez, kadınları da evi silen süpüren kimse olmaktan öteye geçemez. Biliyorsunuz eski Türklerde kadınlar da savaşırdı.
geçenlerde eşim anlatıyor, askerdeyken bir ara bulunduğu birliğe yüksek rütbeli bir komutan gelmiş, işte beraberinde ambulans sağlık ekipleri falan da var. ambulanstan bir hemşire indi diyor, bir şeye de benzemeyen bir kız, eşime göre çirkinmiş yani. bütün erler cama yapıştı, ıslık ıslığa ağızlarının suyu aktı diyor. bir de güzel bir kadın olsa, günde on kere tecavüze uğrar herhalde. kadınlar askere gidecekse bile erkeklerle aynı yerde olmaz.
Ben bir anormallik görmüyorum. Asker üniforması altında herkes gibi bir birey olmuş, Afganistan'da böyle birşey nasıl mümkün orasını anlamadım, ki bu haberimsinin yalan olduğunu sanıyorum.
Değilse bile çok anormal bir durum yok. Kadın sen ben gibi insan değil mi? Erkeklerin arasında kalınca parçalanacak mı?
Bence kızlar askere alınmalı. En azından, günümüzde türeyen cesur (!) bazı erkeklerin, askerlikten kaçmak için (bedelliye gücü yetmeyenler) çürük raporu için kıçını yırtacak cinse geldi. Aşağıda KIZLAR YAPAMAZ denmiş de, en azından biz, askerden kaçanlar yerine askere alınmayı isteyecek kadar CESURUZ. (Sözüm, tüm makyaj markalarının ürünleri bilen DAHİ kızlarımızı kapsamıyor.)
Kesinlikle kadınlar askerlik yapmalı ve bu zorunlu olmalı. Özellikle bizim gibi terörle mücadele eden bir ülkede birlik olarak cinsiyet ayrımı gözetmeksizin yapılan mücadele daha verimli sonuçlar getirir. Bizim ülkede referandumla beraber oylanması gereken bir konuydu aslında bu referandumdan sonra bence çıkabilir kadınlara askerlik.
Kadın hiç bir şekilde şiddet ve savaşın içinde olmamalı gibi bir kanım yok. Nene hatunun torunları bunu tartışma konusu bile yapmamalı. Bizim kadınımız bile en kötü anda ben benim diyen erkeği cebinden çıkartır. Ha diğer ülke vatandaşlarının kızlarına gelince onlar yapmasın arkadaş
ben türkiyedeki zorunluk askerlik gibi askerliğe sıcak bakmıyorum. misal filmlerde izlediğimiz kadınlı erkekli özel eğitimli timlerden oluşan spordan silah kullanmaya birçok eğitimi alan askerlik şeylerine sıcağım
orayı ülkeni güvende tutmak için gidiyorsun ve kadın askere gitse bu duygunun dışına çıkılabilir, heleki askerlik yası dusunuldugunde kızlarımızın o yapamayacağını düşünüyorum. yeni nesil hele hiç yapamaz.
Kizlar yapisi geregi zayif insanlardir hem bedensel hem ruhsal. askerlik ise cok agir ve disiplinli olmasi lazim. Kizlarin asker olmasina karsiyim sahsen.
Ayrı ayrı olurlarsa niye olmasın ama savasma anında kötü şeyler olur ya da erkeklerin kadınların koşuğunu basması gibi neler duyuyoruz erkek erkeğr yapan bile varmıs
Bence zorunlu bir durum olmadığı sürece kadınların askere alınmaması lazım. Bunu kadınlar askerlik yapamaz diye demiyorum. Şahsen ben annemin veya eşimin askere gitmesini istemezdim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
askerler bayram eder lan dakka bası biriyle düser kalkar kimin seyi kimin neresinde belli olmaz heryer hastalık dolar ve önünü alamazsın vardı bizde sibel yüz bası askeri doktordu hamile kalmış ama babası kim bulamıyodu 😂
İdari ve teknik konularda bir çok sınıfta kadın asker görev alabilir. Ama elinde tüfek ve sırtında çanta ile arazide fizyolojik açıdan zor gerek de yok.
Kadınlar başlı başına bir silahtır zaten bunun da en önemli kanıtı İsrail'dedir. Okumadıysanız Bal Tuzağı kitabını önerebilirim. Ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksınız 😅
Sen mümkünse dışarıda çıkma. Şeytanın alası erkekler sen nerde çocuğa kopeğe tecavüz edip şiddet uygulayan kadın gördün. Arap zihniyetinizi alıp hatta ortadoğuy goçun.
gönüllü olarak yapanlar var e kadınlar her yerde çalışıyolar neden askerıyedede olmasın hem düşük rütbede bir bayanada raslamadım askerde bayan bınbaşımız vardı :)) aklıma geldı bak
Modelliğin yolu askerlikten geçiyor :D Kızlar askere alınsa bu sefer erkeklerde doğum yapsın diye şeyler çıkabilir :D Bence bu düzende kalalım. Askere gitmek istemiyoruz diye çirkin eylemler yapılabilir ülkemizde.
Açık ve dürüst bir cevap vereceğim kendileri bilir beni rahatsız etmiyor bana faydada sağlamıyor umrumda değil açıkçası
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hee bir o eksikti. Kiz evi temizlesin toplasin yemek yapsin cocuklara baksin isede gitsin erkekler gibi bide askere gitsin eee erkeklerin ne isi var soylesene?
En İyi Cevaplar