Sevgilinizin size sürekli onu ailenizle tanıştırmanızı, böylelikle ilişkinizin daha ciddi bir hal alacağını söylemesine tepkiniz ne olur?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
"İlişkimiz yeterince ciddi zaten. Ben sana hiç eğlenmelik olarak bakmadım. Ailelerle tanışmanın bizim ilişkimize bu anlamda katacağı bir şey olamaz. Ben böyle şeylerde geriliyorum, benlik değil. Evlenmeden önce tanışma yemeği gibi bir şey organize ederiz, herkes herkesle tanışır, olur biter."derim.
-Gecen bol olsun.-
Kim ugrascak😄
Thanx bebis😘
bunu erkek dıyorsa hele tanışıklığınız çok degılse bu bır kadına yükselme planlarından bırı dıyebılırım ama aptal erkek taktığı. yanı kızın güvenını kazanma ayağı. ben erkek arkdasşını tanımadan notumu verdım yaramaz ondan bır cacık olmaz:) yol yakınken ver yolu hadı görım senı kazan mubarek ola :)
Birader adam buna değer görüyorsa tanıştırır zaten senin ısrar etmene gerek yok. Öteki türlü anla ki 3 günlüksün.
birader ne askerlik arkadasinla mi konusuyorsun.
neyse.
Cevap
33Cevap
Ailemle şu ana kadar kimseyi tanıştırmadım, eşim olacak kişi tanışacak sadece. Sevgililik ciddiye binmeden ne kadar baskı kurmaya çalışırsa çalışsın umurumda olmaz, kimsenin fikirleriyle hareket eden biri değilim.
Tanistiracak kimse yok ablam var onla tanisiyolat zaten kankiler😂 Abimle ben bile tanismak istemiyorum zaten.
Benimki tanışmak değil de tanıştırmak istiyo onları sevceğimi göstermeye çalışıyo hemen evlenmek istiyo garipsiyorum anlam veremiyorum
Benim babam kızıyor diye sevgililik işlerine falan derim asabi derim ilişkini başında diyemez böyle :D.
Gel tanıştırayım ama babam kızar kız işlerine olacaklardan beraber sorumluyuz ona göre der tanıştırırım :D
terbiyesiz herif, erkekliğin yüz karası, kızlara çok kızıyorduk bide mavilerden, içimizden sızıntılar oldu demek, eshefle kınırorum bu elim hadiseyi :(
ben de isterim ama herşeyin zamanı var. önce ilişkinin oturmasını, karşımdakinden emin olmayı beklerim. zaten ailem de şu yaşımda tanışmak istemez
sen kendi ailenle tanıştırmak istiyorsan tanıştır bende kendi ailemle tanıştırma kararına kendim karar vereceğim derdim...
olsada tanıştırsam yemeği bile ben yaparım sabahtan sabah ya da akşam yemeği çok güzel olur çok güzel Yemek yaparım bu arada 😊
Sen karışma ben tanıştırmaya değer görürsem tanıştırim seni derim
İmkansız buna ancak ben karar veririm istediği kadar ısrar edebilir
Sevgilimden kendimden ve ilişkimden emin olmadan tanıştırmak istemezdim ben.
Sevgilimi ciddiye alıyorsam tanıştırırım. Yok almıyorsam oyalarım.
kusura bakmasın da annemin karşısına çıkabilecek biri mi değil mi kanıtlaması lazım
Zaten onun ısrarına kalmadan güven sağladığım zaman ilk ben teklif edicem 😉
Zamanı gelince tanışırsın derim, anlamazsa o zaman hiç gelmeyecek demektir onun için...
Demişti, sürekli, tanıştırmadım. Kendi arayıp tanışmış🙄
Cift olarak yeterince zaman geçip tecrübe kazanildiysa ve ciddi düşünülüyorsa neden olmasın
Aieme bunu yapamam ben tanıdım onlardan uzak dur bari
Sıkılırım inada biner taniştiracağım varsa da ertelerim.
Evlilik konusunda ciddi olduğuna eminsen tanıştır ama birden değil önce anneni ikna et geri gelir
sana gercekten deger veren ve onemseyen birisi tanistirmak ister. Gayet hosuna gitmesi gereken bir durum bence
Davet ederim eve, bakar ki benden başka kimse yok susar
Bu konuda ısrar etmesine gerek kalmadan tanıştırırım zaten.
Medeni bir ailem var
Önce güzelce anlatırdım bir zamanı olduğunu eğer hala ısrarcı olursada soğurdum heralde
yeri ve zamnı geldiyse tanıştırrım bunu diyen senin ciddi olduğunu kanıtlamanı istiyo
Tanıştırırım yeri ve zamanı ise tabi.
büyük bir zevkle tanıştırırdım
Demekki istiyor çocuk ciddi düşünüyor
Babam kessin mi istiyormuş😂
Benim için sakıncası yok?
"Tamam bu akşam götüreyim seni..." Derim.
Tanıştırırım, benim için problem değil.
Ahaha öyle bişi diyemez 2 abim var 😂
Her şeyi zamanı olduğunu söylerim
Tanıştırırım ama 2 ay bekle derim
Babam selamı okur artık
Tanıştırayım dedim bu ne acele diyen bile oldu.
başka zaman canım derdim 😒
tanıştırırım ailem de isterse tabi
Annemle tanıştı sayılır.
Emin olmadığım kızı tanıştırmam :D
tanıştırırım isterse ailemle takılır artık :D
zamanı gelince ben sana söylerim olurdu..
Olum illa dövdürtecen mi kendini derim sdfsd
Eğer sevgilimse tabiki hemen olur😊
Gayet medini bir şey.
Cok israrliysa tanistirin.
Ailem uygunsa tanıştırırım.
tanistiririm tabi ki.
hayırdan anlamayan insanla olamam knaka
Yol veririm
Köyüne don dön derim
Seviyorsam ciddiysem neden olmasin
Saygı duyarım tabi ki.
Güven varsa tanıştırırım