Ben bazen gerçekten yorulduğumu hissediyorum. Bir köşeye çekilip dinlenmek istiyorum ama buna fırsat verilmiyor pek maalesef, sorumluluklarım bazen oldukça ağır geliyo omuzlarıma.. peki ya sizin?
Sorumluluklarınız altında ezildiğimizi düşünüyor musunuz hiç, ağır geldiği oluyo mu üzerinizdeki sorumlulukların?
Sorunluluklarimin agir geldigi ozgur hissetmem gereken anlar oldu tabiki... bu hayatta odami toplamak bile kucukken omuzlarima agir gelirken bazen is hayati aile hayatida agir geldi... ama her seyin zamanla sukuta ereceginin farkinda olarak buda gecer ile atlatmadim degil... hepsi gecti gitti sadece omuzlarindaki yuku hissetmek yerine onu dahada aci verici bir hale sokmak yerine nasil keyf alabilirim moduna gectim... birazda acidan zevk almayi ogrendim buna pismekde diyebiliriz
Kimi zaman geceler boyu uykusuzluğa, kahıra hatta inanç yoksunluğuna bile sebebiyet verebiliyor. Ama savaşsız bir hayat söz konusu değildir. Sorumluluklar olmadan da amaçsız bir hayatın içinde buluruz kendimizi bu seferde asıl enerji yoksunluğu baş gösterir. Pes etmeden, yeniden doğmuşcasına sorumluluklarımızı daha da güçlü sırtımıza alıp tepeye doğru çıkmaya devam..
Evet bazen çok zorlanıyorum. Sahip olduğum sorumluluklar nedeniyle zincirlerimi kıramıyorum. Sorumluluklarım olmasa ve birazda cesaretim olsa şu an ki olduğum yerde olmazdım.. şu an Dünya'nın bir ucunda olmak isterdim 😄
Omuzlarımda binmiş ağır yüklerim var bazen beni yıldıran mutsuz eder kimi gerçeklerim var taşınması ne zormuş bazı şeylerin ama hepsinin üstesinden geldim kendimide kaybettiğim oldu ama üstesinden gelmeye çalışırken.
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Sorumluluklarınız altında ezildiğimizi düşünüyor musunuz hiç, ağır geldiği oluyo mu üzerinizdeki sorumlulukların?
En İyi Cevaplar