Bir hamster almak istiyorum ama öğrenciyim param olmadığı için alamıyorum. Bana resimdeki gibi poncik bir hamster hediye kim etmek ister? Gonzalez değil suriye cinsi olsun. Bir iyilik yapın hadi mutlu edin. Niyeti ciddi olana adresimi vereceğim. İleride param olunca ona bende hediye alir gönderirim. Hediye kardeşim olur musunuz?
Ben baktım alıştım ve kokuyor diye annem sahiplendirmem konusunda baskın geldi çok zor ayrıldım gerçekten çok sevimliler ama kokuyorlar annen titizse önermem...
Temiz bak kesinlikle mesela yemek yedikleri tarafla tuvaletleri ayrıydı akıllılarda hani ama biriktirdikleri gıdalar ve dışkısı kokuyor ve kesinlikle balkon veya esen biyere koyma koku olmasın diye çok narinler hemen hasta oluyorlar.. ama gerçekten çok sevimliler hele yemek yerken izlemeye doyamazsın.
Bizim komşu aldı kafeste bakıyorlardı ama çocuklar sanırım kafesi açık bırakmışlar evde kimseler yoktu gece eve gelip evin halini gören anneanne bayıldı :D
Perdelere kadar kemirmişler diyorum san sen düşün koltukların halini :D Gerçi bunlardan 2 tane vardı, evin içine etmişlerdi.. dikkat et, kulak sever bunlar fare gibi :/
ne biçim insansın Hayvanı yaratan Allah değil mı nesi varmis bence çok güzel. Bakış açıni değiştir, ayrıca bu hayvanlar fare gibi değil temiz hayvanlar kendilerini temizlerlr insana aliskindirlar. keseciklri vardır kuyrukları fare gibi uzun değildir
valla kardeş açıkça mali durumumu soyliyim. Şu an sadece 425 TL ile geçiniyorm.320 sini kıra veriyorum.40 lira telefon faturası ödüyorum. Taksitlrum var bitmedi onları ödüyorum. üzerime kıyafet alamıyorum 50 lira ayiramamki
En İyi Cevaplar