EŞİMİN BU ŞEKİLDE DAVRANMASI MI LAZIMDI?

3 gun once kaynanama dedim ki anne kizin geldigi zmn konusur musun ev islerinde bana yardimci olsun yiyip icip odasina cekiliyo bir yerden sonra insanin zoruna gidiyor her zmn yapmasa bile haftasonu yardimci olsun. dedim konusmus kizida ben okula gidiyrm staja gidiyrm yorgunum ztn yapmam demis ayni gun esimlede konustum guzelce durumu izah ettim tamam ben konusurum dedi neyse dun aksam geldim yuzume bakmiyr gamze neyin var niye konusmuyorsun diye 2 kere sordum cvp vermedi 3. yude agzina s.. cmiyorum yuzune s.. cmiyrm ne sorunun var dedim hemen basladi sen bizi bu evde barindirmadin burasi abimin evi illa biri gidecekse bu sensin sen el kizisin abim istedikten sonra altina yatan el kizi cok bulur ben onun 18 yillik kardesiyim kopek gibi yapacaksin mecbursun hicbirseyede elimi surmeyecegim be daha hakaret dolu birsuru laf dedi aramizdaki tartisma kavgaya donustu ayaga kalkti ustume yurudu bende onu hafifce yittim kaynanam olay buyumesin diye beni yatak odama cekmeye basladi bu kez arkadan kosup geldi ssilik olarak onun sacini sectim annem yine ileriye yitti beni kizida o arada suratima parfum siselerini atti su an sol gozum mosmor sismis durumda aksam evden ciktim gidecek yerim yok diye 5 saat parkta durdum sabaha karsi babama gittim durumu soyledim git sikayetci ol dedi gittim bu kez bana iftira attilar beni isirdi cimcikledi tirmaladi demisler sonuc olarak sikayetimi yuvam bozulmasın diye geri cektim yine ama sabahtan beri beni kotulediler herkes sucu tek bende buldu basindan sonuna heryasanan seyde bu kiz iyi degil almayin dedik dediler benim kimseye kinim düşmanlığım yoktu yine sustum aksama kadar herkesin dedigini sadece dinledim esim bile o sikayetini cek hersey cok kötü olur o kiz o eve gelecek diyip kapatti ne aradi ne sordu beni hep ailesiyle konustu onlarin tarafini tuttu
EŞİMİN BU ŞEKİLDE DAVRANMASI MI LAZIMDI?