izmirli değilim hiç gitmedim ama biriyle buluşucam mini şort giymemi istedi benim yaşadığım şehir bunu kaldıracak bir yer değil hem mevsimsel hemde sosyal olarak... kırosu zorbası çoktur... neyse şöyle bişey giyicem izmirliler bilir giyebilirmiyim böyle bişey
Ya giyilirde işte hava sıcak olsa daha iyi soğukta öyle gezmek mantıksız biraz ama izmirde hava iyidir ılıktır şu an sadece rüzgar vardır tahminimce sen :D Ayrıca çokta kısa bişey giyme bu bir ikincisi direk öyle gitme önce normal pantolon giy bak bakalım giyilebilirse sonra tartarsın giyersin fikir veriyim sana :)
salaksin sen ya.. kucuk aklinla gelmis Allahin manitigini siniyo yargiliyo... bizim Allahtan farkimizda bu zaten.. biz onun mantigini anliyamayiz.. buyuzden de ateistler var bunu kabul edemedikleri icin
Üşürsun bence. Izmirin rüzgarı yetiyor. Sort giymemi istedi ne demk onu anlamadım
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
nasıl anlamadın onu anlamadım bir erkekle buluşucam izmirde yaşıyor gelirken şort giy diye ricada bulundu bende giysem absürtmü olur idye sordum doruyu hani temmuzda giyilir hazrandada ama Nisan ortası mayıs başı gibi giyilirmi bilmemki
onlara din kitap izin verse anasına bacısınada kayar... onları tutan tek şey din ben dinsizim dinlerin bu dünyayı kirtlettiğini düşünüyorum ama bazende diyorum bu adamların bir kısmı dinleri olmasa kimbilir neler yaparlar...
Ne alaka bakmak tecavüzemi giriyo saçma sapan konusuyosunuz mk biri demiş anası bacısı olsa bakmaz diye sanki kendi bakmıyor mk. aciosan bakildiginda da rahatsız olmiycaksin.
kafaya bak amıq lan öküz gibi bakmıycaksın sadece ayrıca snki kadın şeyini açıp geziomuş gibide bakma alışın şunlara artık bizler üstümüze giysi giymeden önce birer hayvandık çıplaktık hepimiz ve o zamanlar erkeğinde dişininde bu tür şeyler umrunda değildi nasıl anlatsam ne kadar kapanırsak o kadar sapıklaştık
En İyi Cevaplar