El insaf kardeşim ya bu nedir 20 lira. anlaşılan bu kargo sektöründe rekabet yeterince işlemiyor. bir yazılımcı olarak bu duruma el atacak internet girişiminde bulunma vakti geldi geçiyor. Bu gibi şirketler bu yaptıkları fahiş kârları daha çok arayacakları günler görecekler, ben de bunu yapmazsam adam değilim. Şehirlerarası sürücülere amatör kargo taşımacılığın önünü açayım da görsünler dünyanın kaç bucak olduğunu.
Aras kargo çük kadar pakete sırf anlaşmasız gönderildi diye 20 lira aldı. Daha kazık fiyata taşıyan başka kargo tanıyor musunuz?
Herkesin ortak derdi olan kargo problemine kalıcı çözüm var.
vergiler dahil 3.80tl den başlayan fiyatlarla Türkiye'nin en büyük firmaları üzerinden kargo gönderme imkanı!
Herhangi bir anlaşma olmadan anlaşmalı fiyatlarla gönderim yapabilirsiniz.
Bireysel veya kurumsal herkesin kullanımına açık.
Üstelik gönderen kişi olarak isminiz veya firmanız görünmekte üçüncü şahıslarla hiç bir bağlantınız bulunmamaktadır.
4,99TL Hizmet bedeli ile anlaşmalı fiyatlar üzerinden gönderim yapabilirsiniz..
Sürpriz fiyatlar yok tüm vergiler dahil adrese teslim gönderim fiyatları sayesine %85'e kadar tasarruf edin!
Örneğin; Sürat kargo ile standart gönderimde 15 desi ürüne 57TL verirsiniz ancak bu sistem sayesinde 9TL Ödersiniz. Ptt kargo ile standart gönderimde 10 desi ürüne 25TL verirsiniz ancak bu sistem sayesinde 11TL ödersiniz. Yurtiçi kargo ile standart gönderimde 30 desi ürüne 139TL verirsiniz ancak bu sistem sayesinde 34TL ödersiniz. Fırsattan yararlanmak için aşağıdaki sisteme üye olabilirsiniz. kargopon. com
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
kargolara zam geldi kardeş bu kargoyu mng ye götür 35 lira fiyat çekerler aras kargo yine insaflı davranmış. bir dosya 15 tl ye geldi
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
%100 mü geldi hocam? daha 1 sene öncesine kadar hatta 1 sene bile olmadı bundan 2 kat hacimli ve ağır paketi 6 liraya anlaşmasız verdim şubeye. önce pazarlık yaptım kaça gönderirsin fiyat alcam dedim başkasına kaçmayım diye 6 lira fiyat verdiler adım gibi hatırlıyorum. Alıcı ödemeli olunca çak çakabildiğini mantığındalar bunlar.
far paletime15 lira vermistim incecik bisi gecen sene yurticide ayni
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
o sebeple göndericiye peşin ödemeli ödetecen kargoyu ve senin yerine pazarlık yapmasını istiycen her kargo firmasına tek tek kaça gönderirsin diye sorarak. zaten birine kaça gönderirsin diye sorunca kaçmasın diye direkt en ucuz fiyatı sana veriyor.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Aras kargo çük kadar pakete sırf anlaşmasız gönderildi diye 20 lira aldı. Daha kazık fiyata taşıyan başka kargo tanıyor musunuz?
En İyi Cevaplar