Aile & Toplum Uzaktan sev üstadım uzaktan sev ki aşk'ın imana dönüşsün.. Peki sizce? orknc Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Uzaktan sev üstadım uzaktan sev ki aşk'ın imana dönüşsün.. Peki sizce? Uzaktan sev üstadım uzaktan sev ki aşk'ın imana dönüşsün.. Peki sizce? Cevapla Sevgi Soruları Aşk Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
emre996 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl biz sevdikte sevmediler. 1 3 Yorumla orknc +1 yıl yanlıs yere koymussun sevgıını Yorumla emre996 +1 yıl Bilmiyorum kanka olup biten bir iliski iste. Uzaktan sevebilicek yurege sahip degilmis demekki. Yorumla orknc +1 yıl belkıde kanka Yorumla
Nerif Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl hep uzaktan sevdik hep uzulduk ozlerdik 1 1 Yorumla orknc +1 yıl üzülmek her işin harcında var:) Yorumla
TilkiOnur Takip Et Xper 7 Yaş: 35 +1 yıl Sevgi yalan ya. 1 1 Yorumla orknc +1 yıl sevgıyı neye verdıgıne baglı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
biz sevdikte sevmediler.
yanlıs yere koymussun sevgıını
Bilmiyorum kanka olup biten bir iliski iste. Uzaktan sevebilicek yurege sahip degilmis demekki.
belkıde kanka
hep uzaktan sevdik hep uzulduk ozlerdik
üzülmek her işin harcında var:)
Sevgi yalan ya.
sevgıyı neye verdıgıne baglı